bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

23 квітня в Миколаєві за підтримки ЄС відбудеться відкриття COVID-19 Бізнес-клініки
16.04.2021

EU4Business запустив мережу COVID-19 Бізнес-клінік, щоб допомогти українським малим та середнім підприємствам (МСП) відреагувати на складні економічні виклики, що стали наслідками пандемії COVID-19. COVID-19 Бізнес-клініки – ініціатива в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується урядом Німеччини та Європейським Союзом та реалізується GIZ. Одна з 6 Бізнес-клінік функціонуватиме в Миколаєві та надаватиме підтримку МСП Миколаївської, Херсонської та Одеської областей, з можливістю підключення підприємців з всієї країни.

Через пандемію більшість українських підприємств стикаються  зі значними викликами та змушені адаптуватися до нової реальності.  Для започаткування бізнесу або його розвитку в таких умовах необхідні особливі знання та навички.мають на меті задовольнити ці потреби українських МСП для виживання в умовах кризи.

Бізнес-клініка в Миколаєві функціонуватиме протягом наступних шести місяців, пропонуючи підприємцям широкий спектр безкоштовних онлайн та офлайн послуг, серед яких короткі індивідуальні та групові консультації, бізнес-тренінги та воркшопи від кращих експертів України, щомісячні конференції з відповідями на актуальні та нагальні питання  підприємців та ваучери на поглиблені бізнес-консультації. Скористатися можливостями COVID-19 Бізнес-клініки допоможе чат-бот, завжди готовий відповісти на питання, допомогти у виборі бізнес-тренінгу чи то конференції, зареєструватися на безкоштовну консультацію, дізнатися більше про фінансові інструменти підтримки МСБ та завантажити корисні гайди для бізнесу.

В Миколаївській бізнес-клініці працюватиме команда різнопрофільних консультантів, що будуть готові надавати підтримку МСБ у вирішенні питань щодо бізнес-стратегії, фінансів, маркетингу, менеджменту, комунікації, інновацій, діджиталізації, експорту та доступних інструментів та програм підтримки бізнесу як з боку влади, так і з боку різноманітних організацій. Крім того, окремі заявники, які пройдуть відбір, отримають ваучер на 30 000 грн для поглибленого консультування. Це означає, що експерти працюватимуть з тією чи іншою компанією індивідуально для вирішення її конкретних завдань та підвищення продуктивності.

Відкриття COVID-19 Бізнес-клініка в Миколаєві відбудеться у змішаному форматі (офлайн-онлайн) 23 квітня 2021 до участі у відкритті запрошуються МСП з різних секторів, в тому числі фізичні особи-підприємці (ФОПи).

Зареєструватися можна за посиланням: https://forms.gle/2BEg2yJFWQcGqEmF8

Контакти

  • +38 (067) 821 13 43 – Анна Цимбал
  • комунікаційний менеджер ЦІПБ м. Миколаїв.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.