bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

26 квітня стартує всеукраїнський челендж зі здорового харчування для шкіл
21.04.2021

Запрошуємо заклади загальної середньої освіти приєднатися до Фуд челенджу – челенджу на тему «Здорове харчування».

Організатори: ГО Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» (м.Київ) за підтримки Міжнародного фонду «Монделіс».

Реєстрація шкіл триває до 25 квітня включно.

Форма реєстрації: https://healthy-schools.org.ua/reiestraciya/

Фуд челендж – останній із трьох челенджів, до яких школи долучаються у 2020-2021 навчальному році в рамках програми «Healthy Schools: заради здорових і радісних школярів». У листопаді-грудні 2020 року школи брали участь у першому – Спортивному челенджі: https://cutt.ly/8cDkRK7, а в лютому-березні у другому – Хеппі челенджі: https://cutt.ly/AvTMG3D

За 3 роки діяльності навколо програми об’єднались 900 шкіл, 35 тис. вчителів та більше 250 тис. учнів зі всієї України!

Мета програми: розвиток здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.

Фуд челендж допоможе зацікавити школярів здоровим харчуванням й продемонструє, що здорова їжа – це легко, смачно й різноманітно. 

На учасників чекають цікаві завдання, підбірки корисної інформації, зустрічі з експертами, креатив та співпраця всередині шкільної спільноти задля формування корисних звичок.

Челендж триватиме 4 тижні: з 26 квітня по 24 травня. Протягом цього часу школи виконують креативні завдання та проводять активності на тему здорового харчування, які оцінюють й коментують експерти програми.

За результатами оцінок, 5 найактивніших шкіл отримають гранти загальною сумою 90 000 гривень на закупівлю обладнання для лабораторій з природничих й технічно-математичних (STEM) наук.

Контакти

  • Юлія Прийма
  •  063-782-02-49

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.