bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація конкурсу щодо моніторингу політик із захисту довкілля
23.04.2021

28 квітня з 12.00 відбудеться онлайн презентація та сесія питань-відповідей, присвячена конкурсу «Аналіз і моніторинг впровадження політик і програм щодо захисту довкілля на місцевому та регіональному рівнях».

Метою даного конкурсу є сприяти підвищенню якості і ефективності формування програм, спрямованих на захист і збереження довкілля регіонального або місцевого рівня, забезпечення їх продуктивного та доброчесного виконання у майбутньому; підняти на якісно новий рівень громадський дискурс щодо впровадження екологічних програм та інших соціально-економічних програм, де є довкіллєва складова, через антикорупційну призму.

Подія розпочнеться з презентації конкурсу, а завершиться сесією питань-відповідей від учасників події.

Подія допоможе розібратися в усіх ньюансах нашого конкусу, зокрема: які його приорітети, яка діяльність має бути обов’язково запланована в проєктах, як створити консорціум та податись від нього на конкурс, як подати проєктну пропозицію та який принцип підтримки. І звісно – отримаєте відповіді на всі ваші питання, що стосуються конкурсу.

Щоб взяти участь в події, необхідно зареєструватись до 26 квітня включно. Зареєстрованим учасникам ми надішлемо за день до події посилання на онлайн-трансляцію.

Презентуватимуть конкурс:

  • Тетяна Кухаренко, менеджерка Ініціативи Фонду з розвитку екологічних організацій
  • Діна Нарежнева, менеджерка Програми Фонду “Демократична практика”

Нагадуємо, що максимальний бюджет проєкту в рамках конкурсу – 500 000, а дедлайн – 1 червня.

Конкурс проходить в рамках Програми «Демократична практика» Міжнародного фонду “Відродження” спільно з «Ініціативою з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні» (EPAIU*) 

Джерело

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.