bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-тренінг для молоді «Як навчитись керувати власними фінансами»
07.05.2021

Тоді запрошуємо тебе на онлайн-тренінг «Як навчитись керувати власними фінансами» від від Career Hub і програми «Мріємо та діємо»

Коли: 13 травня 2021 року, 16:00 – 18:30

Де: онлайн (ZOOM)

Спікер: Олександр Галанін, бізнес-тренер, спеціаліст з фінансової терапії, консультант Міжнародного центру психології та здорового мислення Positum Systems.

На тренінгу ти дізнаєшся:

  • як правильно заощаджувати та інвестувати кошти
  • як керувати фінансами
  • про методи накопичення фінансів
  • як розвивати свої навички разом з Career Hub та «Мріємо та діємо».

Як взяти участь: Участь безкоштовна за умови реєстрації та мотивації https://forms.gle/bRejJkNcHeVm7rYQ6. Зареєструйся та отримай підтвердження участі в тренінгу. Кількість місць обмежена.

Організатори і партнери: Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Партнером є Міністерство молоді та спорту України.

Медіапартнером тренінгу є журнал для підлітків «Однокласник».

Career Hub – експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.