bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Єдність і свобода в Україні: творчий діалог про реалії сьогодення
21.05.2021

Де і коли народжується свобода? З чого починається спільна відповідальність? Та як “культура” може виступати м’якою силою в об’єднанні та формуванні української ідентичності? Маєте відповіді на ці питання або хотіли б їх почути? Долучайтесь до інтелектуальної дискусії митців, а також презентації анімаційних роликів на тему “Єдність і свобода в Україні” 26-го травня о 15:00. 

Реєструйтесь та залишайте свої питання за посиланням: https://forms.gle/ZCwLRfoDrbx4GfET8 

Восени 2020-го року Центр “Ейдос” за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні (Київ) проводили конкурс сценаріїв анімаційних короткометражних фільмів на тему «Єдність і свобода – вчора й сьогодні – в Україні, Німеччині та Європі». Учасники, молодь зі всієї України до 25 років, роздумували над тим, що ж таке єдність у свободі, та перетворювали свої думки у сценарії. Три найкращі ідеї ми реалізували у вигляді анімаційних роликів. 

26-го травня о 15:00 запрошуємо на презентацію анімаційних короткометражних фільмів, а також творчу дискусію за участю митців. Серед наших гостей Євген Нищук, український актор кіно та театру та народний артист України. 

Основою нашої дискусії стануть три головні тематики: єдність, свобода та культура як м’яка сила. Щоб обговорення було максимально цікавим та актуальним, ми прагнемо зібрати запитання жителів різних регіонів. Тож залишайте свої ідеї для обговорення у формі реєстрації за посиланням: https://forms.gle/ZCwLRfoDrbx4GfET8 

Дата: 26 травня
Час: 15:00 - 17:00
Формат: трансляція наживо (YouTube, Facebook)

Детальніше про конкурс http://kascontest.tilda.ws 

Подія відбувається за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні (Київ) у співпраці з Центром «Ейдос».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.