bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-дискусія «Між COVID-19 та безвізом: вплив пандемії на міжнародну мобільність українців»
07.06.2021

11 червня 2021 року Інститут економічних досліджень та політичних консультацій проведе онлайн-дискусію «Між COVID-19 та безвізом: вплив пандемії на міжнародну мобільність українців».

Безвізові поїздки до ЄС забезпечили відчутні переваги легкої подорожі мільйонам людей, включаючи туристів, ділових мандрівників, студентів і трудових мігрантів. Для регіонів особиста мобільність має багато наслідків: від соціального до економічного та політичного. Пандемія COVID-19 зупинила подорожі, хоча й не настільки суттєво, як очікувалося навесні 2020 року.

Під час дискусії представники місцевої влади, громадських організацій, бізнес-асоціацій та експерти обговорять вплив безвізового режиму з ЄС на економіку регіонів, вплив пандемії COVID-19 на міграцію і  бізнес-контакти та чи сприятиме відновленню подорожей запровадження паспортів вакцинації.

Модераторка: Вероніка Мовчан, керівниця проєкту 3DCFTAs в Україні, директорка з наукової роботи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

Захід відбудеться 11 червня 2021 року об 11:00 на платформі Zoom.

Реєстрація: https://forms.gle/Urcre5qaTP831jji9 

З будь-яких питань пишіть на пошту [email protected]

Захід проводиться в рамках проєктів «Розуміння угод про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією» (3DCFTAs) за підтримки Уряду Швеції та «Посилення ролі ОГС у демократизації України», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій за підтримки Європейського Союзу.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.