bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація програми стипендій ім. Г. Гамфрі (The Hubert H. Humphrey Fellowship Program)
07.06.2021

Цікавить професійний розвиток та підвищення кваліфікації у США? Програма стипендій ім. Гамфрі шукає аплікантів!
 
Програма ім. Гамфрі пропонує стажування у США, без отримання академічного ступеню, яке включає академічну програму та професійне стажування фахівців, які знаходяться на середньому етапі професійної кар’єри, у певних галузях для громадян України та інших країн світу. Програма пропонує можливості для професійного розвитку завдяки вивченню вибраних навчальних дисциплін в університеті під час академічної програми (тривалість – 9 місяців), участі у конференціях, нетворкінгу, та набуттю практичного досвіду під час обов’язкового стажування (тривалість – 3 місяці). Протягом програми, фахівці досягятимуть поставлених цілей відповідно до обраної програми, а також тісно співпрацювати з колегами із програми під час воркшопів та семінарів.
 
Приєднуйся до презентації програми 14 червня о 18:30, щоб почути інформацію з перших вуст та отримати відповіді на твої запитання!
 
Презентація буде транслюватися на сторінках Американського дому у Facebook (https://bit.ly/3gj593g) та YouTube (https://bit.ly/3fItlNG).
 
Для отримання додаткової інформації про програму, відвідай веб-сайт посольства США: https://bit.ly/3wWPqO6

Контакти

  • https://www.americahousekyiv.org/events/2021/6/14/the-hubert-h-humphrey-fellowship-program

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.