bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтесь до обміну досвідом на серії ком’юніті подій NGO2NGO!
08.06.2021

З 22-го по 25-те червня ми проведемо масштабну ініціативу з обміну досвідом NGO2NGO. Це серія ком’юніті подій для найактивніших представників третього сектору, де фахівці громадського сектору та соціальних підприємств ділитимуться знаннями та досвідом один з одним. 

Зазвичай у межах Pro Bono Club Ukraine ми залучаємо бізнес для розвитку громадського сектору. Однак, за довгий час роботи та спілкування з різноманітними ГО та соцпідприємствами, ми знаємо, що є багато організацій, які чимало досягли у своїй роботі та можуть поділитись, як вони це зробили. 

Тож оголошуємо open call для найактивніших представників та представниць третього сектору, які готові ділитись знаннями та розвивати один одного. Ви можете долучитись до ініціативи у таких форматах: 

Провести консультацію. Ви проведете одноразову онлайн-консультацію (зазвичай тривалістю не більше години) для представника/ці ГО чи соціального підприємства. Теми консультацій: комунікації, команда, проєктний менеджмент, фандрайзинг та інші.

Подати заявку https://probono.org.ua/consultngo2ngo 

Розповісти свою історію на FUCKUP DAY. Найкраще вчитись на помилках, особливо чужих. Поділіться своєю fuck-up історією та як ви з неї вибрались 25-го червня о 15:00. Формат: короткі виступи до 15 хв. 

Подати заявку https://probono.org.ua/fuckupdayngo2ngo 

Ви можете долучатись як до одного формату, так і до всіх одразу. Також діліться інформацією з колегами. Давайте розвивати один одного! 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.