bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Рада реформ Рівного запрошує на онлайн-марафон «Цифрова громада: досвід України»
11.06.2021

Карантин, який минулого року був запроваджений в Україні, яскраво продемонстрував, наскільки важливо владі та мешканцям ефективно взаємодіяти за допомогою цифрових технологій. Якщо раніше цифрова трансформація міста, тобто налагодження внутрішніх процесів у міській раді та зовнішній комунікації влади з мешканцями була новацією, то тепер це просто вимога часу. Чимало українських населених пунктів уже запровадили у себе такий спосіб управління містом, інші, як і наше місто Рівне лише розпочинають активну роботу у цьому напрямку. Задля того, щоб належним чином запустити цифрові перетворення у Рівному прагнемо довідатися про кращий досвід українських міст.

Серед основних фокусів марафону – оптимальна структура підрозділу міської ради, який опікується питаннями цифровізації, чи може він самостійно організувати процес цифровізації або як ефективно розподілити завдання, способи електронної взаємодії мешканців та влади, відкриті дані, окремі напрямки цифрових рішень у громаді (контроль за життєдіяльністю міста та створення автоматизованої системи управління дорожнім рухом), формування навиків у містян щодо використання електронних засобів у процесі прийняття рішень.

Захід складатиметься з чотирьох панелей, під час перших трьох представники Вінниці, Львова та Хмельницького поділяться своїми рецептами успіху у сфері цифровізації міста. Під час четвертої панелі фахівці з питань цифровізації порадять, як громаді ефективно розпочати шлях цифрових змін.

Детальна програма заходу за посиланням: https://bit.ly/3veSPGW

Запрошуємо усіх зацікавлених у розвитку електронного врядування долучитися до перегляду онлайн-трансляції заходу на Facebook-сторінках Ради реформ Рівного та Громадянської мережі ОПОРА/Рівне. Запитання, які виникатимуть до експертів чи представників міських рад Ви зможете задати у коментарях під прямою трансляцією.

Цей захід організовується Радою Реформ Рівного разом із Коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ у рамках програми «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст заходу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США.

 

Контакти

  • За детальнішою інформацією звертайтеся: Андрій Токарський
  • голова координаційної ради коаліції «Рада реформ Рівного»
  • тел.: 0636179693
  • e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.