bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Пошук осіб чоловічої статі, які зазнали (ють) проявів домашнього насильства в будь-якій формі
02.07.2021

ГО “Ти потрібен Україні”, із 01.07.21 по 31.03.22 року реалізує проєкт “Everyone has to be protected” за сприянням Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Проєкт направлений на досягнення більш якісного висвітлення теми домашнього насилля в ЗМІ та соціальних мережах.

Організаторами планується сформувати об’єктивне розуміння даної проблеми: воно стосується не тільки жінок, приблизно 13% запитів про насилля відносно них надходять від чоловіків та осіб, які не ототожнюють себе із цим полом, але за документами є особами чоловічої статті (ЛГБТІ). Ми ставимо за ціль сприяти виділенню окремих приміщень для осіб чоловічої статі в притулках для тимчасового перебування постраждалих від домашнього насильства. І спробують впровадити такі зміни починаючи із Харківської області.

У рамках проєкту з метою висвітлення даної проблематики будуть написані та опубліковані статті, розроблений аналітичний матеріал, знятий відео сюжети тощо. Звичайно, члени організації не зможуть якісно та системно підняти це важливе для суспільства питання, якщо нам не будуть допомагати особи чоловічої статі, які зазнавали (ють) проявів домашнього насилля. Для цього потрібно заповнити дану форму, якщо Ви відноситесь до цієї категорії громадян:

1) Ви за паспортом є чоловіком (не залежно від того, як себе сприймаєте, та Вашої сексуальної орієнтації);
2) Вам є вже 18 років, або Вам 16 років, але Ви маєте повну дієздатність;
3) Ви зазнавали у минулому та/або зараз домашнє насилля будь якої форми.

Примітка: Домашнє насильство – діяння (дії або бездіяльність) фізичного, сексуального, психологічного або економічного насильства, що вчиняються в сім’ї чи в межах місця проживання або між родичами, або між колишнім чи теперішнім подружжям, або між іншими особами, які спільно проживають (проживали) однією сім’єю, але не перебувають (не перебували) у родинних відносинах чи у шлюбі між собою, незалежно від того, чи проживає (проживала) особа, яка вчинила домашнє насильство, у тому самому місці, що й постраждала особа, а також погрози вчинення таких діянь (ч.3.п.1 ст.1. ЗУ “Про запобігання та протидію домашньому насильству”).

Будь ласка, заповнюйте дану форму. Організатори проєкту будуть вдячні за Ваші відповіді. Гарантують, що Ваші персональні дані не будуть використані без Вашого дозволу. Зверніть увагу, що Ви можете не надавати особисті дані.

Ця гугл форма підготовлена у рамках проєкту “Everyone has to be protected”, що впроваджується ГО “Ти потрібен Україні” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди її авторів є виключною відповідальністю ГО “Ти потрібен Україні”, і не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

This Google form was prepared as part of the “Everyone has to be protected” project implemented by the NGO Ukraine needs you “supported by the Democracy Commission Small Grants Program of the US Embassy to Ukraine. The views of the authors of the sole responsibility of NGO “Ukraine needs you” and do not necessarily reflect the official position of the US Government.

Контакти

  • Вірьовкіна Лілія
  • Голова ГО “Ти потрібен Україні”
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.