bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

9 липня - зустріч для людей поважного віку та організацій, що працюють з цією категорією громадян
06.07.2021

ЗУСТРІЧ ДЛЯ ЛЮДЕЙ ПОВАЖНОГО ВІКУ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ, ЩО ПРАЦЮЮТЬ З ЦІЄЮ КАТЕГОРІЄЮ ГРОМАДЯ

ГО «Суспільство і право» запрошує  людей поважного віку, а також організації, що працюють з цією цільовою групою, взяти участь в онлайн-зустрічі. Ми плануємо обговорити проблеми людей поважного віку у час поширення пандемії COVID -19, та можливі шляхи їх вирішення. Наша організація прагне підвищити рівень якості життя людей поважного віку, створюючи для них нові соціальні проекти та інформаційні матеріали. Але для того, щоб якнайкраще зрозуміти потреби людей поважного віку, нам щоразу хочеться чути їх безпосередньо. До дискусії зможе долучитися кожен.

Також поділимось власним досвідом, та охоче послухаємо про досвід колег: організацій, які також працюють із людьми поважного віку.

Під час зустрічі представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні презентують сайт підтримки свідків в Україні. Ним зможуть користуватися і люди поважного віку, які перебувають у статусі свідків.

Окрім того, буде презентовано Інтернет-портал для людей поважного віку «ПРО100», розроблений нашою громадською організацією. Маючи певний досвід роботи із людьми поважного віку, та досліджуючи ті проблеми у суспільстві, з якими вони можуть стикатися, ми зібрали на цій інформаційній платформі ті матеріали, які, на нашу думку, стануть їм корисними. Тут ви знайдете правові консультації; тільки перевірену інформацію щодо пандемії COVID -19 та вакцинації; всеукраїнську базу безкоштовних гарячих ліній; можливості для саморозвитку та інші корисні матеріали та теми дискримінації та протидії ній, фізичного та ментального здоров’я. А також – інтерв’ю та сюжети про людей поважного віку, які власним прикладом зуміли зламати стереотипи про життя на пенсії.

Захід відбудеться 09 липня 2021 року, початок о 14:00 год, на платформі ZOOM.  Орієнтовна тривалість заходу 3 години. Для участі в зустрічі потрібно зареєструватися ТУТ. Посилання на захід буде надіслано Вам на електронну пошту. Приєднуйтесь, давайте будувати громадянське суспільство разом!

Захід відбудеться в рамках проєкту «Підвищення рівня поінформованості людей поважного віку – шлях до запобігання та мінімізації наслідків пандемії COVID-19», який реалізується ГО “Суспільство і право” і наданий Чорноморським фондом регіонального співробітництва (проект Німецького фонду Маршалла США) за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.