bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Акція “Квітка життя” стартує на Черкащині
04.11.2008

Акція зі збору коштів для придбання необхідного медичного обладнання буде проходити в період з 3 по 12 листопада, після чого зібрані кошти будуть передані на рахунок Всеукраїнського благодійного фонду «Дитячий світ» з метою закупівлі обладнання для Черкаської обласної дитячої лікарні.

В рамках акції передбачається проведення таких заходів:

  1. 4-12 листопада – встановлення благодійних скриньок в міських організаціях та установах.
  2. 9 листопада – збір коштів волонтерами на центральних вулицях та площах міста (бул. Шевченка, площа Дружби народів, Театральна площа та ін.); вулична акція «Квітка життя: діти - дітям» за участі дітей з школи мистецтв, яка буде відбуватися з 11.00 до 14.00 на площі біля будинку торгівлі, де всі бажаючі можуть приєднатися і намалювати власну «Квітку життя» та написати побажання дітям.
  3. 12 листопада – благодійний концерт камерної музики в приміщенні органного залу музичного училища ім. Гулака-Артемовського, квитки можна придбати в ЧО молодіжному ресурсному центрі.
  4. Публічний звіт про зібрані кошти та їх використання, а також організації, які долучилися до благодійної акції та зробили свій благодійний внесок буде оголошено 14 листопада о 14.00 на підсумковій прес-конференції, яка відбудеться в приміщенні обласного молодіжного ресурсного центру (вул. Смілянська, 23).

Відповідальні особи: Собова Світлана та Бабкова Анна тел.: 36-00-59 або 32-86-98.

Контакти

  • Бабкова Анна
  • РНГО “Центр соціального партнерства”
  • 36-00-59
  • 32-86-98
  • http://www.spcngo.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.