bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Асоціація дослідить стан розвитку громадського сектору Одещини
26.07.2021

Які громадські організації працюють сьогодні в Одеському регіоні? Які їх основні напрями активності? Яким чином вони співпрацюють з органами влади та бізнесом? Чи здатні ці організації впливати на порядок денний та прийняття рішень?

Асоціація сприяння самоорганізації населення розпочинає новий проєкт, який має на меті дослідження діяльності та стану розвитку громадського сектору в Одесі та області. Зокрема, планується дослідити такі питання, як спроможність ОГС, їх основні успіхи та виклики.  Дослідження засновується не лише на вивченні відкритих джерел, але і включає в себе фокус-групи, глибинні інтерв’ю та опитування.

Окрім дослідження, в серпні ми проведемо регіональний фестиваль під назвою «nGO-FEST ODESSA». Протягом дня організації громадянського суспільства представлятимуть свою діяльність в цікавій, ігровій та інтегративній формі на великій локації в центрі міста, яку зможе безкоштовно відвідати кожен бажаючий.

 

 

Цю публікацію створено ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.