bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація проєктів, реалізованих робочими групами в регіоні Азовського моря
26.07.2021

Запрошуємо на презентацію проєктів, реалізованих робочими групами у складі жінок-підприємиць та представників місцевого самоврядування в регіоні Азовського моря.

Коли? 28 липня 2021 року о 12:00

Учасники заходу отримують можливість:

  1. ознайомитись з результатами реалізації міні-проєктів, реалізованими робочими групами у складі жінок-підприємиць та представників місцевого самоврядування в м. Маріуполь, смт. Кирилівка, м. Бердянськ, м. Приморськ, смт. Ялта (Мангуш);
  1. дізнатися про те, що було найскладнішим та що було найцікавішим в процесі реалізації міні-проєктів;
  1.  сформулювати рекомендації щодо підвищення ефективності комунікації між жіночим діловим співтовариством та депутатами місцевих рад.

Хто може долучитись?

Представники малого та середнього бізнесу, місцевого самоврядування, академічної спільноти, громадського сектору, ЗМІ.

Для участі необхідна попередня реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1yZtlvkM7Cr_fjQMiiz3Bn9qkJn-96jvhjUSI51s3h2E/edit?fbclid=IwAR2guz7bw6EseygwW8b7afcUIVMDmVfbshku-pfgrcoJCvV8NjcLnhTH9Wo

Формат проведення: ZOOM платформа.

Захід організовано в рамках проєкту «Розбудова мостів між жінками-підприємицями та місцевими органами влади в регіоні Азовського моря», який реалізується ГО «Агенти змін!» та є локальною субсидією в рамках проекту «Сприяння економічній участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в регіоні Азовського моря», який виконує німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.