bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Стандарти та саморегуляція: як зберегти якісну журналістику для суспільства?» Дискусія у Запоріжжі
01.10.2021

7 жовтня 2021 року об 11:00 год у комбінованому форматі офлайн/онлайн відбудеться фахова регіональна дискусія «Стандарти та саморегуляція: як зберегти якісну журналістику для суспільства?» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з виданням «Запорізька правда» та Факультетом журналістики Запорізького національного університету.

До участі у заході запрошені керівники і журналісти регіональних ЗМІ Запорізької області, викладачі і студенти факультету журналістики ЗНУ, відповідальні з питань взаємодії зі ЗМІ від суду, прокуратури, поліції, члени Комісії з журналістської етики.

Модеруватиме розмову Андрій КУЛИКОВ, співзасновник Громадського радіо, Голова Комісії з журналістської етики (онлайн) та Наталія ЗВОРИГІНА, головна редакторка «Запорізької правди» (офлайн).

В ході дискусії передбачено обговорення:

  • репутація ЗМІ як інструмент формування і збереження довіри аудиторії;
  • роль саморегуляції медіа та Комісії з журналістської етики у формуванні репутації медіа;
  • як якісна журналістика допоможе підвищити монетизацію ЗМІ;
  • взаємодія зі ЗМІ суду, прокуратури, поліції та інші питання.

Крім того, до участі запрошуються журналісти та медіаексперти, а також усі зацікавлені у розвитку етичної журналістики Запоріжжя та Запорізької області. Вітається активна дискусія і додаткові запитання під час заходу.

Комісія з журналістської етики – орган саморегуляції роботи журналістів та редакцій, який дозволяє обговорювати та пропонувати шляхи вирішення конфліктних ситуацій базуючись на єдиному стандарті роботи - Кодексі етики українського журналіста.

Подія на Фейсбуці

Офлайн: м. Запоріжжя, вул. вул. Жуковського, 66, Запорізький національний університет на базі факультету журналістики (корп.2, поверх 2, ауд.224).

Онлайн: на платформі Zoom. Посилання на Zoom  – буде повідомлено додатково після реєстрації: https://forms.gle/6v12vimDnfHywn8x7

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.