bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація «Енергетичні кооперативи для стійкості громад»
12.10.2021

19 жовтня о 10:30 у просторі “Перемога” Greencubator та LvBS проведуть презентацію спільного проєкту з розвитку екосистеми енергетичної кооперації в Україні, який реалізовується за підтримки USAIDПроєкту енергетичної безпеки (ПЕБ). 

Команда проєкту розповість про освітні, акселераційні компоненти проєкту, а також про цінності і додану вартість. Учасники презентації дізнаються про користь енергетичної кооперації для українських громад, як енергетичні кооперативи в ЄС та Північній Америці сприяють стійкості громад та допомагають їм із “зеленим переходом”. Ми любимо приклади і кейси, тому все підготували для вас!

На презентації ми детально розкажемо як  Greencubator спільно із LvBS та нашими партнерами із ВУМ допомагають створенню в Україні екосистеми енергетичної кооперації.

Ми представимо:

  • Енергетичний Акселератор Громад
  • Навчальний курс “Школа Енергетичної Кооперації”

Для участі у презентації offline потрібно зареєструватись із використанням цієї форми. Зважайте на те, що кількість місць обмежена.

Долучитись до презентації online можна на facebook-сторінці Greencubator.

*** 

Грантова ініціатива «Сприяння підвищенню енергетичної стійкості на місцевому рівні шляхом реалізації енергетичних ініціатив громад» стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт енергетичної безпеки (ПЕБ). Ініціатива реалізується ГО “Greencubator” разом із Львівською бізнес-школою Українського Католицького Університету у партнерстві з Відкритим Університетом Майдану(ВУМ) та Ветеран Хабом за підтримки USAID Проєкту енергетичної безпеки (ПЕБ). Погляди авторівта виконавців ініціативи не обов’язково відображають погляди Агентства США з міжнародного розвитку або уряду Сполучених Штатів Америки.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.