bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-хакатон для студенток «Hack4Good: як зацікавити дівчат технологіями»
21.10.2021

Хочеш отримати грант на свою ідею проєкту? Та ще й прокачаєш дизайн-мислення!

Запрошуємо взяти участь у крутому онлайн-хакатоні для студенток та разом з нами довести, що наука та технології - точно для дівчат!

Онлайн-хакатон “Hack4Good: як зацікавити дівчат технологіями” - це унікальна онлайн подія, за короткий період якої, учасниці розробляють командні проєкти на тему заохочення дівчат до STEM спеціальностей!

Дата: 3-5 листопада 2021 року

Для кого: студентки віком 16-24 роки

Де: онлайн, ZOOM

Реєстрація до 28 жовтня включно - https://forms.gle/LTQBnw5aADrLy4uV6

Протягом трьох днів на учасниць очікують:

  • майстер-класи від експертів/ок з ефективних презентацій та пітчингу;
  • сесія з дизайн-мислення та гендерної рівності;
  • робота в командах над ідеями проєктів, які допоможуть зробити STEM-професії цікавими для дівчат;
  • менторський супровід команд протягом програми хакатону;
  • нагородження учасниць та допомога з розробкою та втіленням проєкту у майбутньому;
  • знайомство та натхненні розмови з успішними жінками в STEM про майбутню кар’єру.

Хто може взяти участь? 

В Хакатоні можуть взяти участь дівчата віком з 16 до 24 років, які є студентками ЗВО та професійно-технічних навчальних закладів та які навчаються на спеціальностях технічного спрямування або є студентками спеціальностей будь-якого іншого спрямування й зацікавлені технологічними сферами та мають мотивацію до участі в Хакатоні.  

Як взяти участь?

Для участі в заході необхідно відправити індивідуальну онлайн-заявку та мотивацію до 28 жовтня включно: https://forms.gle/LTQBnw5aADrLy4uV6

На основі заповненої заявки та мотивації до участі буде відібрано 40 учасниць з усієї України. Результати відбору будуть оголошені на офіційних сторінках ініціативи Дівчата STEM у Facebook та Instagram, а також на вебсайті https://divchata-stem.org.

Під час заходу буде сформовано команди з відібраних учасниць. Всі учасниці отримають круті подарунки від організаторів, а команда-переможниця отримає грант у розмірі 93 000 грн на реалізацію ідеї проєкту до кінця року для зацікавлення дівчат технологіями. 

Обов’язковою умовою участі є присутність учасниць впродовж всього часу проведення онлайн-заходу 3-5 листопада 2021 року (три робочих дні). За необхідності організатори відправлятимуть листи-сприяння щодо участі у Хакатоні для навчальних закладів відібраних учасниць. 

Умови та правила участі за посиланням: https://bit.ly/2YGWGCu

Захід організовують: Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності» (ініціатива Дівчата STEM) та Фонд Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine в рамках проєкту “Трамплін до рівності”, який реалізується за фінансової підтримки Швеції та за сприяння Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції
Медіапартнери: Studway, Unistudy

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.