bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Розвиток членських бізнес-об’єднань України»
01.11.2021

9 листопада в Києво-Могилянській бізнес-школі відбудеться конференція, метою якої є представлення широкій аудиторії лідерів бізнес-об’єднань ММСБ можливості долучення до експертних та навчальних напрацювань проєкту ПРООН «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро, малих та середніх підприємств України».

На учасників чекає насичена програма, в рамках якої відбудеться презентація лідерської програми для керівників бізнес-об’єднань з компонентом онлайн навчання, до якої можна буде приєднатися прямо на заході. Для цього необхідно буде лише заповнити коротку анкету.
Експерти представлять унікальні напрацювання Проєкту:
— результати картування сектору бізнес-об’єднань України, де ми представимо оцінку більш ніж 100 галузевих та 300 універсальних бізнес-об’єднань;
— результати форсайту «Стратегія розвитку ММСБ».

Окрім того, будуть продемонстровані успішні кейси партнерських організацій.

Конференція проходить у онлайн-форматі (ZOOM). Для отримання запрошення до онлайн-участі перейдіть за посиланням (https://kmbs.ua/ua/events/online-conference-4-11) та зареєструйтеся.

Конференція відбуватиметься в рамках другої фази Проєкту ПРООН «Зміцнення членських бізнес-об’єднань мікро-, малих і середніх підприємств в Україні» у співпраці з Міністерством економіки України і за підтримки Швейцарії.

9 листопада 2021, м. Київ 10:00 – 13:00
Києво-Могилянська Бізнес Школа

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.