bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональні багатосторонні групи ІПВГ: що це і для чого?
16.11.2021

Важливим етапом у впровадженні стандартів та принципів Ініціативи Прозорості Видобувної Галузі в Україні є формування майданчику для співпраці на регіональному рівні. Завдяки цьому, громадськість, компанії та влада зможуть домовлятися про співпрацю та доносити людям інформацію про видобуток корисних копалин на місцях, роблячи його більш екологічним, ефективним та інвестиційно привабливим. Одним з таких інструментів чи майданчиків може бути  БГ ІПВГ на регіональному рівні як інструмент пошуку балансу інтересів влади, бізнесу і громади. Як показує досвід, на місцевому рівні ефективніше шукати відповіді на нові виклики галузі та разом знаходити збалансовані рішення. Реагуючи на цей запит у суспільстві було проведено “Дослідження теоретичних та прикладних аспектів для створення регіональної багатоцільової групи ініціативи прозорості видобувної промисловості” на прикладі Харківської та Львівської областей.

24 листопада о 14.00 відбудеться онлайн презентація “Дослідження теоретичних та прикладних аспектів для створення регіональної багатоцільової групи ініціативи прозорості видобувної промисловості” на прикладі Львівської та Харківської областей. В рамках дослідження було: проаналізовано міжнародний досвід створення локальних/регіональних багатосторонніх груп ІПВГ; ідентифіковано ключових стейкхолдерів; досліджено та адаптовано Положення про Регіональну багатосторонню групу  ІПВГ  у Львівській та Харківській областях.

Запрошуємо до участі представників центральної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості та видобувних компаній.

Реєстрація обов’язкова: ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ https://forms.gle/LKS4oysVZRKmFPTk9

Дослідження було проведено в рамках проекту «Ефективне управління державними фінансами ІІІ», що реалізується Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХv

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.