bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мішково — Погорілівська стратегічна рада (анонс першого засідання)
21.01.2022

Запрошуємо небайдужих експертів і практиків місцевого розвитку та медіа, на перше засідання дорадчого органу, який створено січневим розпорядженням сільського голови.

Рада відбудеться у п’ятницю 28 січня 2022 р. о 10-00 у приміщені виконкому сільської ради (вул. Миру, буд. 38. с. Мішково — Погорілове). У програмі засідання:

  1. Інформація про цілі, завдання дорадчого органу;
  2. Ознайомлення з напрацюваннями громадської експертизи:
  • Стратегії територіальної громади до 2027р (у форматі Стратегічної екологічної оцінки. 
  • Стану забезпечення форм місцевої демократії (ФМД).
  1. Онайомлення з рекомендаціями експертиз щодо ЕКО- модернізації Стратегії ТГ та формування Статуту і Положення про громадські слухання у ТГ. Пакет НПА ФМД.
  2. Планування  громадських обговорень в селах ТГ щодо викликів та стратегічних пріоритетів Мішково — Погорілівської ЕКО-громади.

З питань участі звертайтеся на E-mail:[email protected] або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для чистої і гармонійної Мішково — Погорілівської ЕКО- громади», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Партнерами проєкту є: Мішково - Погорілівська сільрада; ГО «Наш дім Мішково — Погорілівська ОТГ», ОСН «Перлина гаю» (м. Вознесенськ), МБО «Екологія-Право-Людина» (м. Львів), ТРК НІС-ТВ, https://inshe.tv/, газета «Вечерний Николаев» https://vn.mk.ua/.

 

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.