bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Цикл семінарів “Створення та функціонування шкільних євроклубів”.
11.11.2008

07 листопада 2008 року в рамках проекту “ Районні центри Європейської Інформації як ресурсні центри Шкільних Євроклубів ” відбувся семінар “Створення та функціонування шкільних євроклубів” у м. Остріг Рівненської області.

У семінарі взяли участь 31 представник шкіл Острозького району та представники центральної районної бібліотеки.

Проект, в рамках якого передбачено 16 аналогічних семінарів у районах Рівненської області, покликаний підвищити рівень обізнаності про ЄС та процеси інтеграції України в Європейські структури, через проведення інформаційних семінарів, започаткування створення районних центрів Європейської інформації та мереж шкільних Євроклубів у районах області.

Семінар проводили: Микола Смолінський, президент РБФ “Рівне. Європейський вибір” Тарас Гаюн, голова РОМГО “Євроклуб”.

Окрім циклу семінарів, в рамках проекту передбачається проведення дослідження серед освітян області стосовно оцінки процесів в сфері європейської інтеграції України, створення передумов для виникнення та ефективного функціонування мереж шкільних євроклубів та центрів Європейської інформації у районах області для успішного виконання обласної програми інформування громадськості з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України на 2008 – 2011 роки.

Проект здійснюється РБФ “Рівне. Європейський вибір” у партнерстві з Відділом міжнародного співробітництва та євроінтеграції Рівненської облдержадміністрації, управлінням освіти та науки Рівненської облдержадміністрації, Рівненською державною обласною бібліотекою, Рівненською обласною молодіжною громадською організацією “Євроклуб”.

Контакти

  • Микола Смолінський
  • РБФ “Рівне. Європейський вибір”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.