bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Данські народні вищі школи: як з’явилася ця концепція?
31.01.2022

????Данія відома своїми успішними підходами до неформальної освіти. Саме там зародились такі всесвітньовідомі концепції, як “højskole” та “efterskole”. Але що ж означають ці назви?
 
????Запрошуємо на першу зустріч в межах Місяця неформальної освіти в Українсько-данському молодіжному домі — Данські народні вищі школи: як з’явилася ця концепція?
 
????Разом з Якобом Тведе Хольгерсеном, викладачем у Rødding højskole — найстарішій народній вищій школі у Данії та світі — ми обговоримо історію започаткування руху вищих народних шкіл, окреслимо його філософію та особливості концепції неформальних освітніх закладів.
 
????Якоб розкаже про історію руху højskole у Данії: від становлення цієї концепції до того, як освіта та неформальне навчання стали ключем до людського та соціального розвитку.
 
????Ми розберемося, як все це спочатку вплинуло на данську національну ідентичність, а потім і на демократичну структуру данського суспільства.
 
????Коли? Четвер, 3 лютого, 19:00
 
????Де? Zoom
 
❓Якою мовою? Англійська з синхронним перекладом на українську
 
????Як взяти учаcть? Захід відкритий та безкоштовний, але ми просимо вас зареєструватися тут: https://forms.office.com/r/LGBe4ggwR0

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.