bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Радсадівська робоча група з розвитку місцевої демократії (анонс першого засідання)
08.02.2022

Запрошуємо небайдужих експертів і практиків місцевого розвитку та медіа, на перше засідання дорадчого органу, який створено лютневим розпорядженням   сільського голови.

Засідання робочої групи відбудеться у вівторок 15 лютого 2022 р. о 09 -30 у приміщені виконкому сільської ради (вул. Миру, 5 , с-ще Радісний Сад). У програмі засідання:

  1. Інформація про цілі, завдання дорадчого органу сільського голови;
  2. Ознайомлення з напрацюваннями громадської експертизи Стану забезпечення форм місцевої демократії (ФМД). Пакет матеріалів 
  3. Формування  програми навчань у «Школі громадянської дії»
  4. Планування громадських обговорень в селах ТГ щодо викликів та шляхів розвитку місцевої демократії у Радсадівській ТГ.

Нагадуємо , що нещодавно відбулось перше навчанння у «Школі громадянської дії» .

З питань участі звертайтеся на E-mail:[email protected] або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес - служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи  видобувається на виконання Меморандуму про співпрацю від 2.07.2021р між  ФРММ та Радсадівською сільською радою.

 

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.