bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня для журналістів «Якісна журналістика та якісне повітря»
08.02.2022

24 лютого 2022 року о 14:00 год онлайн відбудеться практична майстерня для журналістів та журналісток «Якісна журналістика та якісне повітря: як медіа впливають на те, чим ми усі дихаємо» від Комісії з журналістської етики у партнерстві з Центром екологічних ініціатив ГО «Екодія».

Подія на Фейсбуці

Під час майстерні поговоримо про:

-       Як правильно в медіа повідомляти про якість повітря?

-       Як забруднене повітря впливає на громадське здоров’я та що треба зробити, щоб повітря в Україні було як у Фінляндії?

-       Як влада може подарувати Харкову, Маріуполю, Кривому Рогу та іншим містам чистіше повітря без викидів коксохімів?

-       Успішні практики висвітлення теми якості повітря на прикладі роботи «УКРІНФОРМ»;

-       Як журналістам знаходити регіональну тематику в питаннях якості повітря та зміни клімату?

-       Які існують журналістські стандарти та етика при висвітленні проблематики довкілля на прикладі роботу інформаційного агентства.

Спікери та спікерки:

-       Марина Ратушна, експертка з питань промислового забруднення Центру екологічних ініціатив «Екодія».

-       Марина Сингаївська, заступниця генерального директора Українського національного інформаційного агентства «УКРІНФОРМ».

-       Андрій Куликов, Голова Комісії з журналістської етики, відомий теле і радіоведучий, співзасновник Громадського радіо.

Обов’язкова реєстрація https://forms.gle/3iXbYHcrsiXTvxEv8

 Майстерня «Якісна журналістика та якісне повітря: як медіа впливають на те, чим ми усі дихаємо»  стала можливим завдяки фінансовій підтримці Уряду Великої Британії в рамках проєкту «Розвиток кліматичної журналістики в Україні через підтримку спроможності українських ЗМІ висвітлювати зміни клімату», який виконує Комісія з журналістської етики у партнерстві з Центром екологічних ініціатив “Екодія”. Погляди, висловлені на цій майстерні, належать автору(-ам) і можуть не збігатися з офіційною позицією Уряду Великої Британії. 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.