bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Березанська Стратегічна рада (анонс засідання)
09.02.2022

Березанська Стратегічна рада (анонс засідання)

Запрошуємо о 10-00 у четвер 17 лютого 2022 р учасників ради. небайдужих експертів і практиків з місцевого розвитку та  демократичного урядування на засідання яке відбудеться. у приміщені виконкому селищної ради (вул. Центральна, буд 33, с.м.т Березанка).

У програмі засідання Стратегічної ради:

  1. Інформація щодо ходу реалізацій цілей та завдань Стратегії Березанської селищної територіальної громади 2020-2024, зокрема стратегічної цілі 3.3.1. Стимулювання розвитку громадянського суфспільства;
  2. Ознайомлення з напрацюваннями громадської експертизи Стану забезпечення форм місцевої демократії (ФМД). Пакет матеріалів з пакетом проектів місцевих НПА на https://drive.google.com/drive/folders/1eQbc3ANQPEazNeXH5h-lzhRDM044vHsD ;
  3. Планування громадських обговорень в округах ТГ щодо викликів та шляхів розвитку місцевої демократії у Березанській ТГ.

Нагадуємо, в рамках згаданої стратегічної цілі 3.3.1. ГО «ЕКО.Березань» на базі власного офісу  відкрила освітнй хаб для активістів сіл ТГ. Реліз грудневої Школи громадянської дії http://frgn.mk.ua/?p=12940 .

З питань участі експертів, практиків  та медіа звертайтеся на E-mail:[email protected] або за телефоном +38 (0512) 47-38-79.

Прес - служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва місцева демократія у гармонійних громадах Миколаївщини», що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Реалізація довготермінової партнерської ініціативи  видобувається на виконання Меморандуму про співпрацю від 2.07.2021р між  ФРММ Березанською селищною радою та ГО «ЕКО. Березань».

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.