bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ARTIFAKE проведе арттерапію для українських школярів
27.04.2022

Міжнародний мистецький проєкт із поширення медіаграмотності ARTIFAKE організує онлайн майстер-класи для дітей віком від 8 до 16 років. Заняття допоможуть школярам навчитися проживати свої емоції під час війни за допомогою креативу.

Коли:

  • четвер, 12 травня, 14:30 — 15:15 (Група 1: 8—12 років);
  • четвер, 12 травня, 16:00 — 16:45 (Група 2: 12—16 років).

Де: платформа ZOOM. Бажано приєднатися через ноутбук або компʼютер.

Для заняття потрібні:

  • аркуш розміру А4;
  • чорний маркер;
  • різнокольорові олівці, фломастери або фарби.

Реєстрація триває до середи, 11 травня (13:00).

Заняття проведе українська мисткиня Дарія Бабіч, яка має досвід проведення арттерапій у межах проєктів ООН, українських благодійних фондів та ініціатив.

ARTIFAKE — це міжнародний мистецький проєкт, який реалізується в Україні, Польщі та Вірменії. Ініціатива протидіє дезінформації та розвиває медіаграмотність через створення артобʼєктів. Так, влітку 2021 р. художники створили 9 таких артоб’єктів. Серед них — 3 тематичні мурали в малих містах Сходу та Півдня України.

«В умовах повномасштабної війни наша команда не може залишатись осторонь тих, хто чи не найбільше вразливий до подій воєнного часу — дітей. Оскільки мистецтво поки що не може прийти у їхні міста у вигляді муралів, наш проєкт допоможе дітям познайомитися з однолітками із різних куточків України та вивчити креативні засоби адаптації до нової реальності», — розповідають організатори майстер-класів.

Контактна особа: координаторка проєктів Юлія Мішина, [email protected], 0967809897.

 

Проєкт ARTIFAKE втілюється ГО «Інтерньюз-Україна» у партнерстві з Асоціацією аудіовізуальних репортерів (Вірменія) та Фундацією «Art Transparent» (Польща). Думки й погляди, висловлені протягом заходу, — виняткова відповідальність митця.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.