bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Понад сто днів на волонтерському фронті» — Відверті розмови з волонтерами
06.06.2022

 
Понад 100 днів наші волонтери надійно тримають тил, допомагаючи при волонтерських штабах, організовуючи власні благодійні ініціативи, підтримуючи інших навіть далеко від дому ????????
Кількість людей, які хочуть приєднатись до волонтерського руху, зростає. Які вони — волонтери? Як їм вдається не зупинятися попри виклики? Як волонтерити в умовах війни, навіть за межами рідного міста? Поговоримо на зустрічі разом з нашою спільнотою ????
 
 
Гості зустрічі:
⚡ Стефан – волонтер з Нової Каховки. Хлопець знає чимало про волонтерство в окупації та те, як допомагати іншим в умовах війни.
⚡ Anna Syrota – Агентка Волонтерства, співзасновниця Волонтерського штабу в Острозі. Щотижня Аня разом з іншими допомагає внутрішньо переміщеним особам.
⚡ Крістіна Носкова – дівчина з сім’єю була змушена виїхати за кордон, проте там вона не припинила допомагати, а почала волонтерити в центрі для українців. Крістіна розкаже, як шукати можливості волонтерства за кордоном та допомагати Україні за її межами.
⚡ Софія Макаренко – менторка Агентів Волонтерства та активістка з Горішніх Плавнів. Разом з командою дівчина організовує благодійні ярмарки, а виручені кошти відправляє на допомогу бійцям.
 
Модеруватиме подію керівниця Української Волонтерської Служби – Anna Bondarenko. Запрошуємо на розмову всіх, кому цікаво дізнатись більше про волонтерство під час війни та як воно змінює життя ????
 
Зареєструватися: https://bit.ly/3tcCx39
???? Коли: 15 червня о 18.30
???? Де: у ZOOM (онлайн)
Чекаємо на тебе!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.