bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сесії з бізнес-тренерами, коучами та психологами для підтримки українських агентів змін
28.06.2022

Pro Bono Club Ukraine запрошує громадських активістів, представників ЗМІ, волонтерів долучатись до кола підтримки, де разом з провідними психологами та коучами будемо відновлювати свій внутрішній ресурс працювати, жити та йти до перемоги. Програма стартує 12-го липня та триватиме 6 тижнів. 

З перших днів війни українське суспільство продемонструвало високий рівень згуртованості, єднання та ініціативи заради перемоги. Більшість волонтерських штабів та громадських ініціатив працюють цілодобово та без вихідних. Однак, через травматичні події та безперервну роботу приходить виснаження і втома. “Щоб підтримати українських агентів змін у їх надважливій місії наближення перемоги, ми запускаємо коло підтримки, щоб спільно підвищити рівень резильєнтності та додати оптимізму в цей складний час”, зазначає Марія Осипчук, операційна директорка Pro Bono Club Ukraine. 

Програма стартує 12-го липня та триватиме 6 тижнів. Щотижня учасники будуть зустрічатись на онлайн-сесіях з провідними бізнес-тренерами, психологами та коучами, а також брати участь у неформальних зустрічах-обговореннях для рефлексій та обміну досвідом. 

«Допомогти тим, хто допомагає – проста та зрозуміла ідея. Але чомусь ми часто про неї забуваємо та сприймаємо роботу некомерційного сектору як данність. Емоційне вигорання благодійників було актуальною проблемою завжди, а зараз це питання стало ще гострішим. Варто пам’ятати, що робота — це не тільки експертність і професійність, це й здорова атмосфера, вмотивовані працівники та продуктивне середовище», – Анна Нішніанідзе, керівниця комунікаційного відділу Zagoriy Foundation.

Спільно з тренерами учасники будуть працювати над тим, як впоратись з тривогою та стресами, уникати емоційного вигорання, ефективно працювати в умовах змін, а також берегти фізичне та ментальне здоров’я. 

Спікери та спікерки проєкту:

  • Наталія Байкалова, консультантка з профілактики емоційного вигорання, засновниця центру розвитку особистості BAYKALOVE.

  • Ігор Солодов, коуч, ксперт в управлінні людьми і бізнес-тренер по формуванню команд.

  • Юнона Лотоцька, експертка успішних трансформацій, консультантка з управління.

  • Уляна Ходорівська, кар’єрна консультантка, експертка з тем професійного розвитку та протидії вигоранню.

  • Віктор Дубровін, засновник Dubrovin Consulting, експерт з щастя та благополуччя у бізнесі.

  • Наталія Кадя, експертка з нейроменеджменту, нейродослідниця, коучиня з розвитку лідерства.

Долучитись до програми можна безкоштовно на конкурсній основі. До участі в колі підтримки запрошуються громадські активісти, волонтери, керівники громадських організацій, представники ЗМІ, лідери волонтерських ініціатив і гуманітарних штабів, соціальні підприємці, віком від 18 до 45 років, які проживають на території України.

Читайте детальніше про програму та подавайте заявку на сторінці ініціативи .  Приймаємо заявки до 7-го липня включно. Давайте разом йти до перемоги та підтримувати один одного! 

Проєкт впроваджується за фінансової підтримки Zagoriy Foundation. Всі активності проводяться в межах культури pro bono (інтелектуальне волонтерство, безоплатна професійна і експертна професійна допомога для суспільного блага). 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.