bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Доступ до інформації та захист персональних даних під час війни. Онлайн зустріч з медіаюристами
12.07.2022

ГО “Платформа прав людини” запрошує на чергову онлайн зустріч з медіаюристами, яка відбудеться 20 липня 2022 року о 10:00. 

Формат наших зустрічей - це унікальна можливість наживо поспілкуватися з практикуючими юристами, отримати відповіді на свої запитання, а також поділитися власним досвідом з колегами.

Цього разу будемо говорити про право на доступ до публічної інформації та захист персональних даних під час війни. Ці два права постійно конкурують між собою, а з початком війни знаходити баланс стало ще важче. Тож, запрошуємо вас подискутувати і пошукати відповіді на важливі для суспільства виклики. 

Ви можете поставити своє запитання як заздалегідь під час реєстрації так і у прямому ефірі безпосередньо під час зустрічі. 

Щоб отримати запрошення — заповніть, будь-ласка, гугл форму.

На ваші запитання будуть відповідати:

Євген Воробйовмедіа-юрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що включає досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!”

Ольга Вдовенко, адвокатеса, експертка з питань доступу до публічної інформації, займається правозахисною діяльністю та консалтингом неурядових організацій з 2002 року.

Людмила Опришко, адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.

Олександр Бурмагін, медіаексперт. Більше 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. В грудні 21-го року Олександра призначено Верховною Радою України до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Захід організовано в рамках проєкту «Свобода вираження поглядів в часи збройного конфлікту», який є спільним проєктом чотирьох організацій: Freedom House, Інститут масової інформації, Платформа прав людини та Центр прав людини ZMINA.

Контакти

  • ГО “Платформа прав людини”
  • координатор: Олена Левок
  • тел. +38 (044) 337-337-9
  • email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.