bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як сформувати дієвий план відновлення Коблівської територіальної громади
19.07.2022

Саме це обговорять о 10—00 у понеділок 25 липня 2022 р на стартовій робочій групі проекту на тему:  «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини, яка відбудеться у с Коблево.

Восмимісячний проєкт спрямований на формування дієвого плану відновлення Березанської та Коблівської територіальних громад, якій врахує баланс інтересів і прав внутрішні  переміщенні особи (ВПО)- центр – периферія, зокрема при проведенні освітньої реформи

У програмі засідання презентація сервісів проєкту та обговорення методики громадського аудиту ефективності органів місцевого самоврядування, зокрема при реформуванні освіти.

Також буде започатковано пілотне опитування посадовців, підприємців і громадських експертів щодо викликів та шляхів відновлення проекту.

Пакет матеріалів заходу на  https://drive.google.com/drive/folders/14-6k3U779fgTqVmCaQdgpjKereTzWTH7?usp=sharing.

Запрошуємо небайдужих експертів і практиків з місцевого розвитку, демократичного урядування  та креативного бізнесу взяти участь у зсіданні робочої групи!

З питань участі у засіданні експертів, практиків та медіа звертайтеся на E-mail: [email protected] .

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини, що реалізуються ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» при партнерстві х ГО «ЕКО, Березань (смт Березанка) , ГО «Перспективи XXI сторіччя» ( с Коблево) , виконкомами Березанської та Коблівської рад.

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.