bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Жіноче коло взаємопідтримки: «Як підтримати себе для допомоги іншим?»
17.08.2022

Ви жінка, яка має життєвий та професійний досвід у певній сфері? Вам знайомо що таке працювати 24/7? Ви мрієте про Перемогу та наближаєте її, тримаючи свій фронт, підримуючи близьких та займаючись волонтерством…але іноді бракне сил на себе та не вистачає безпечного простору для саморефлексії та відновлення енергії?

Жіноче коло взаємопідтримки – це той самий безпечний простір, де у вузькому колі однодумиць ви зможете зупинитися на мить, перепочити, порефлексувати на професійні (і не тільки) теми, відновити енергію та відчути підтримку колежанок.

19 серпня 2022 з 18:00 до 19:00 – Ведучою жіночого кола взаємопідтримки виступить Олена Нестерова – практикуюча арт-коучка, тренерка з неконфліктного спілкування в UNDP Ukraine / ПРООН в Україні (працювала з ветеранами АТО/ООС). Спеціалізація: профілактика емоційного/професійного вигорання та формування стресопружності; соматичні методи подолання наслідків ПТСР у дорослих (посттравматичний стресовий розлад). Фасилітаторка програми «Соціо – емоційна підтримка підлітків» ЮНІСЕФ.

Тема кола: “Як підтримати себе для допомоги іншим?”

Зарєструватися на коло

Подвійна цінність участі у Жіночих колах взаємопідтримки полягає у тому, що учасниці не тільки підтримують свій внутрішній ресурс у безпечному спільноствореному колі задля ефективної роботи в тилу, а ще й, через донати на коптер для ВЧ 7289 у Харківській області, підтримують тих, хто наближає Перемогу на передовій.

Кожне коло – це 1 годинна онлайн зустріч (60 хв) на платформі Zoom, з Ведучою кола, – жінкою, яка вестиме групу, ділитиметься своїм професійним досвідом. Роль Ведучої кола – задавати напрямок, ділитися енергією, створювати атмосферу та безпечний простір для участі та рефлексій інших учасниць кола. Ведуча проводить коло на безоплатній основі, поділяючи мету та цінність заходу.

 

ГО "Культурний діалог"

Контактна особа  - Ірина Каць - голова правління

[email protected]

Контакти

  • Ірина Каць

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.