bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітян запрошують до участі в екологічному дизайнатоні
29.08.2022

Відкрито набір освітян і громадських активістів до участі у проєкті “Майбутні змінотворці задля кращого клімату”, який складатиметься з 6-денного онлайн-тренінгу та 3-денного дизайнатону у Львові. У межах навчання учасники покращать власні знання про сталий розвиток і освітні методики, а також розроблять власні екопрограми (поза)шкільної освіти. Найактивніші матимуть змогу відвідати у межах навчальної поїздки Берлін.

Проєкт відбудеться у два етапи.

Перший етап передбачає онлайн-навчання для 35 осіб протягом 12-13, 16-17 та 23-24 вересня. Учасники матимуть змогу покращити знання про зміну клімату та сталий розвиток, оволодіти новими освітніми методиками та креативними інструментами залучення молоді, розробити власні екологічні / кліматичні програми (поза)шкільної освіти для молоді віком 13-16 років.

Усі, хто успішно завершить проходження цього етапу, будуть нагороджені сертифікатами та тематичними подарунковими наборами, а також будуть запрошені до участь у відборі на екологічний дизайнатон.

Другий етап передбачає участь у екологічному дизайнатоні 8 команд, до складу кожної з яких увійде 1 учасник онлайн-навчання та 3 школярів віком 13-16 років (тобто у складі команди має бути 1 дорослий та 3 підлітки). Дизайнатон пройде у Львові протягом 6-8 жовтня. Проїзд до/з Львова, проживання та харчування під час проведення дизайнатону покриватимуться за рахунок проєкту.

Програмою дизайнатону передбачатиметься ознайомлення із впровадженими у Львівській громаді екологічними проєктами, а також доопрацювання розроблених на попередньому етапі екологічних / кліматичних програм (поза)шкільної освіти. За результатами презентації розроблених програм буде визначено 4 особи, які матимуть змогу відвідати у межах навчальної поїздки Берлін протягом листопада. Усі розроблені екологічні / кліматичні програми буде опубліковано у тематичному посібнику.

До участі у проєкті запрошуються освітяни та активісти з Львівської, Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької, Хмельницької та Закарпатської областей.  Реєстрація за посиланням: https://vse.ee/dyzajnaton. Дедлайн заповнення: до 7 вересня включно.

Довідка. Організаторами проєкту “Майбутні змінотворці задля кращого клімату” є громадська організація “Плато”. Проєкт фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини у рамках програми «Розширення співпраці з громадянським суспільством у країнах Східного партнерства».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.