bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення на відкриття онлайн-хабу для українок-підприємиць UWE hub
31.08.2022

Це програма для жінок в Україні та за її межами, які вимушено виїхали після 24 лютого 2022 року, мають власну справу, або лише планують її розпочати чи перемістити територіально. Ukrainian Women Entrepreneurs Hub має на меті допомогти українкам створити/розвинути власну справу в Україні або у приймаючій країні, досягти фінансової незалежності, знайти нетворкінг і корисні зв’язки зі всього світу, набути практичних знань у підприємництві та просуванні власного бізнесу, у самопрезентації.  Більше того,  у трьох фіналісток тренінгової програми, яких обере зіркове журі за результатами Pitching Night, є можливість забрати свої гранти на суму 4000 доларів на оплату послуг для власної справи. 

Вже 1 вересня 2022 року є можливість зустрітися з ініціаторами на натхненниками програми, серед яких: Марина Саприкіна, Керівниця Центру «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності», ідейна натхненниця UWE hub, Дмитро Швець, директор Start Global LLC, розробник навчальної програми UWE hub, Юлія Ткачук, заступниця директорки програми «Мріємо та діємо».

На цьому ж заході у вас буде можливість почути зіркових гостей програми, які поділяться власними історіями успіху, налаштують учасниць на активну роботу над  потенційними або вже існуючими бізнес-проєктами, серед них: Анна Крис, CEO Provodnik, Head of Diversity & Inclusion at CFC Big Ideas, перша українка в “ ТОР 30 до 30” від Sunday Business Post (Великобританія), Тетяна Абрамова, засновниця і директорка бренду “RITO”, одного із найстаріших трикотажних брендів України. Входить до топ-100 найуспішніших жінок України (версія НВ). 

Синергія зараз як ніколи важлива для всіх українців. Ми об’єднались як нація. Наші бійці воють за нашу незалежність, але у кожної з нас є свій фронт, і режим “воїн” вже було активовано.Тому залишається діяти. Цей проєкт –  провідник до відкриття свого бізнесу чи розширення на нові ринки вже існуючого. Але в ці темні часи, бізнес - це можливість для українських жінок підтримувати свої сім’ї, робити свій вклад в перемогу. І, найголовніше, не бути жертвами, а знову взяти ситуацію під свій контроль. Як чудово бути разом, у жіночому ком’юніті, на цьому шляху!”, - Анна Крис, CEO Provodnik, Head of Diversity & Inclusion at CFC Big Ideas

Де і коли відбуватиметься захід: 01.09.22, на платформі Zoom, о 18:00 за Києвом

Як приєднатися: за посиланням

Зареєструватися на програму: https://www.uwehub.org

Програма UWE_Hub  реалізується в межах програми “Мріємо та діємо”  (далі  — Організатор), що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.