bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний благодійний забіг на підтримку дітей в Україні «Back to School»
01.09.2022

Фонд громади Житомира спільно з партнерами у вересні цього року проводить Міжнародний благодійний забіг на підтримку дітей в Україні «Back to School».

Мета забігу – згуртувати житомирян, друзів Житомира та України у різних куточках світу для допомоги в організації повноцінного навчального процесу учнів в Україні за умов повномасштабної війни.

Разом із Житомиром «бігтимуть» міста: Гдиня, Освєнцим, Пардубіце, Фамалікао, Плоцьк та інші.

Дистанція – 5 км або 3 км офлайн чи онлайн.

Реєстрація відкрита. При реєстрації на участь у забігу є змога обрати або офлайн, або онлайн формат.

Перший офлайн забіг відбудеться 04 вересня 2022 р. Центральною локацією в проведенні забігу є місто Житомир, а ключова ціль – зібрати кошти на придбання обладнання та техніки для облаштування тимчасових приміщень, де навчатимуться учні Житомирського ліцею №25, будівля та матеріально-технічна база якого були зруйновані внаслідок авіаудару російською ракетою 4 березня 2022 р.

У разі участі онлайн учасник долає дистанцію у 5 або 3 км по власно вибраному маршруту впродовж двох тижнів. Дати заліку подолання дистанції – 04.09 – 18.09.2022.

Участь у забігу передбачає благодійний організаційний внесок. Вартість благодійного оргвнеску для учасників в Україні: 300 грн (базовий внесок) та додаткові внески (на вибір): 100 грн, 200 грн, 300 грн чи 500 грн.

РЕЄСТРАЦІЯ НА УЧАСТЬ У ЗАБІГУ

  1. Зробити благодійний внесок: https://cutt.ly/6CqZWg8
  2. Зареєструватися за посиланням: https://forms.gle/zh7BMfximWwWPAdf7

Видача стартових наборів для учасників офлайн забігу в м. Житомир (04 вересня 2022 р.):

03 вересня 2022 р., субота, 18:00 – 20:00 на вул. Михайлівській у наметі організаторів. 

04 вересня 2022 р., неділя, 8:00 – 9:00, за адресою: Житомир, вулиця Мала Бердичівська, 18, Житомирський ліцей №25.

Кожен учасник може розмістити своє фото з результатом забігу у соціальних мережах та помітити хештегом #Back to School. Серед  учасників офлайн та онлайн забігу, які виклали свої фото з відповідним хештегом в соціальних мережах, будуть розіграні подарунки. Подарунки розігруються випадково, за допомогою системи random.

Деталі щодо реєстрації, сплати оргвнеску, програма та карта забігу – на сайті Фонду громади Житомира: https://cutt.ly/oX4eL70

Забіг здійснюється Фондом громади Житомира в межах проєкту «Екстрена підтримка фондів громад» в рамках Угоди між Фондом Ч.С. МОТТА та Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання».

Контакти

  • БО “Фонд громади Житомира”
  • www.fondgromady.org.ua e-mail: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.