bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«DIY for Climate»: відкрито реєстрацію на міжнародний обмін про практики протидії зміні клімату
01.09.2022

До участі у проєкті запрошуються активістки і експертки у сферах охорони довкілля, урбаністики та містобудування віком до 35 років.

На 21-23 вересня заплановано проведення 3-х навчальних вебінарів, під час яких відібрані учасники поглиблять свої знання з адаптації громад до наслідків кліматичної зміни із використанням природоорієнтованих рішень та інструментів DIY-урбанізму. Програма буде інтерактивною та скерованою на максимальну взаємодію. Під час планування тематики зустрічей будуть враховані зацікавлення та побажання учасників.

Протягом 2-9 жовтня українська команда спільно з командами з Німеччини, Молдови та Білорусі візьме участь у 7-денній навчальній поїздці до Берліна, де вивчатиме німецький досвід впровадження інструментів кліматичної адаптації. Організатори покривають усі витрати, пов’язані з візитом.

Після повернення у свої країни, у жовтні-листопаді, команди проведуть дослідження викликів у частині пристосування до наслідків кліматичної зміни для одного з громадських просторів, розроблять та втілять природоорієнтовне рішення, спрямоване на вирішення цих викликів. Набутий досвід буде описано у форматі кейс-стаді та включено до тематичного посібника.

У грудні учасники зберуться на підсумковий захід для того, щоб презентувати власні напрацювання та підсумувати результати спільної діяльності.

Заповнити реєстраційну форму можна до 15 вересня включно за посиланням: https://forms.gle/d78w7oDEahauZcZKA. До складу української команди буде відібрано 7 учасниць. Мова комунікації у проєкті – англійська. 

Проєкт «DIY for Climate» реалізується ГО «Еко Місто Чернігів» у партнерстві з ГО «Плато», «EcoVisio» та «Internationaler Arbeitskreis e.V.» в межах програми фінансової підтримки «MEET UP! Youth for Partnership», що фінансується Федеральним міністерством закордонних справ Німеччини та Фондом EVZ.

#MEETUPforPartnership #YOUTHforPartnership

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.