bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

TogetherEve 1.0: Естонія, Іспанія, Швеція
02.09.2022

Хочеш дізнатися більше про історію та культуру країн ЄС, що підтримують Україну на її шляху до перемоги? Хочеш розвинути навички роботи у команді, пошуку, аналізу та синтезу інформації?

Тоді хутчіш реєструйся на на захід «TogetherEve 1.0: Естонія, Іспанія, Швеція»!
 
Що на тебе чекає?
Освітня подія для української молоді, що відбуватиметься протягом 3 днів. Після загальної настановчої зустрічі, що відбудеться 8 вересня, зареєстрованих учасників та учасниць об’єднають в команди для подальшої роботи 9 вересня. Кожна команда під наставництвом ментора або менторки з ініціативи “Посли європейської молоді” виконуватиме поставлені завдання з дослідження країн ЄС, що допомагають Україні на її шляху до перемоги. Серед тем, які досліджуватимуть команди: допомога позначеними країнами Україні, культура та звичаї цих країн, система урядування та адміністративно-територіальний поділ, тощо.
 
Протягом 3 днів на учасників та учасниць очікують лекції, інтерактиви на платформі Mentimeter та Kahoot, вікторини у Telegram-каналі, творчі ігри у Zoom, продуктивна робота в команді, отримання та вдосконалення навичок збору та аналізу інформації. 10 вересня відбудеться фінальна зустріч, під час якої команди будуть креативно презентувати власні напрацювання, за результатами якої буде визначено команду-переможницю квесту. Усі учаники і учасниці події отримають сертифікати участі.
 
Де?
Онлайн, Zoom
 
Коли?
8-10 вересня 2022 року
 
Для кого:
Молодь віком 14-20 років
 
Які умови участі?
Безкоштовно! Але донати на ЗСУ будуть плюсом у карму.
 
Дедлайн подачі заявок?
7 вересня 18:00. Не забувайте перевірити ваші скриньки 7 та 8 вересня, щоб не прогавити довгоочікуваного листа
 
Швидше заповнюйте реєстраційну форму!
https://forms.gle/Trz8GmtnLYVsgTGe7
 
Підписуйся на нас у інстаграм ,щоб слідкувати за оновленнями та крутими можливостями https://www.instagram.com/uknowleged/
Проєкт відбувається в межах Всеукраїнської школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін», що реалізується НЦ «Мала академія наук України» спільно з Благодійним фондом «Агенти змін», Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках» та Центром «Ейдос».
 
Проект реалізується за підтримки ініціативи “Посли європейської молоді”, що діє у межах комунікаційної регіональної програми Європейського Союзу “EU NEIGHBOURS east”.
Більше про послів європейської молоді: https://euneighbourseast.eu/ . Для отримання сповіщень про актуальні можливіості від ЄС для молоді заохочуємо вас підписатись на Telegram-канал від послів європейської молоді: https://t.me/Yeas_opportunities 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.