bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-конференція «Професійний підхід по роботі з конфліктами в громадах»
15.09.2022

Центр права та посередництва запрошує на онлайн-конференцію по роботі з конфліктами в громадах на досвіді ГІСМАОВК

Центр права та посередництва запрошує на онлайн-конференцію по роботі з конфліктами в громадах на досвіді ГІСМАОВК

Запрошуємо на онлайн-конференцію  «Професійний підхід по роботі з конфліктами в громадах: досвід та можливості ГІСМАОВК», яка відбудеться 20 вересня 2022 року о 14:00 та триватиме до 16:30.

Центр права та посередництва запрошує на онлайн-конференцію по роботі з конфліктами в громадах

Запрошуємо взяти участь у конференції «Професійний підхід по роботі з конфліктами в громадах: досвід та можливості ГІСМАОВК», яка відбудеться 20 вересня 2022 року о 14:00 та триватиме до 16:30.

Цільова аудиторія: учасники Мережі посередників ГІСМАОВК, представники громадського сектору, органів влади та ОМС, місцеві жителі, ВПО та інші зацікавлені особи з Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської та Чернівецької областей

Питання до обговорення:

  • розвиток соціальної згуртованості через впровадження професійних методів роботи з конфліктами (медіації, фасилітації діалогу, переговорів тощо);
  • демонстрація практик аналізу та моніторингу конфліктів та розбудови системи раннього реагування на них;
  • демонстрація можливостей впровадження в громадах мирних методів роботи з конфліктами (медіації, фасилітації діалогу, переговорів тощо), зокрема за допомогою ГІСМАОВК;
  • презентація досвіду ГІСМАОВК за 2019–2021 роки..;
  • популяризація системного підходу до роботи з конфліктами в громадах та роботи ГІСМАОВК;
  • ознайомлення представників громад Дніпропетровської, Івано-Франківської, Львівської, Харківської та Чернівецької областей із досвідом роботи та можливостями ГІСМАОВК;
  • залучення до партнерства з метою впровадження механізмів ГІСМАОВК на локальному, регіональному та національному рівнях.


Для участі потрібно зареєструватися за посиланням та отримати підтвердження від організаторівhttps://forms.gle/6Vyn7n21cnWjL1ud8

Реєстрація триватиме до 18 вересня 2022 року, 12:00.


Запрошення для участі в конференції, програму зустрічі та посилання в ZOOM буде надіслано на електронну пошту, вказану під час реєстрації.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся Центру права та посередництва на пошту [email protected] або за тел.: 097 918 95 75.


Захід організовано ГО «Центр права та посередництва» у межах проєкту «Функціонування та впровадження ГІСМАОВК в громадах Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Харківської та Чернівецької областей».Проєкт впроваджується за підтримки ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Канади, Данії, Німеччини, Японії, Нідерландів, Норвегії, Польщі, Швеції і Швейцарії.

Контакти

  • ГО “Центр права та посередництва” (Center for Law & Mediation) [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.