bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Зі стійкості до відновлення: ключова роль громадянського суспільства України»
23.09.2022

Міжнародний фонд “Відродження” запрошує долучитися до конференції, що пройде у Києві та Львові 29-30 вересня 2022.

Конференція "Зі стійкості до відновлення: ключова роль громадянського суспільства України” об’єднає представників громадянського суспільства, візіонерів та галузевих фахівців, волонтерів, урбаністів, незалежні медіа, бізнес, соціальних інноваторів, представників уряду та органів місцевого самоврядування, представників донорської спільноти та міжнародних організацій задля обговорення ролі громадянського суспільства у відновленні України.

Панельні дискусії включатимуть, серед іншого, такі основні теми:

  • Як синхронізувати підходи і процеси, відкрити шляхи до підтримки відновлення за участі громадян?

  • Ситуаційний аналіз і сценарії раннього відновлення під час війни: що ми знаємо про очікування громадян?

  • Як побудувати та підтримати соціальну згуртованість, сприяти соціальному відновленню?

  • Яка потрібна архітектура прозорості та підзвітності процесу відновлення?

  • Як поєднати відновлення України та європейську інтеграцію?

  • Як зробити відновлення інноваційним, справедливим, зеленим та людиноцентричним?

  • Які рішення для смарт-відновлення пропонують громади, бізнес та інші учасники процесу?

Ми прагнемо, щоб дискусії про відновлення та відбудову були відкритими та інклюзивними. Проте, враховуючи високий запит на участь у конференції, а також безпекові та епідеміологічні обмеження, ми, на жаль, не зможемо прийняти усіх охочих у форматі особистої участі.

Організатори залишають за собою право надсилати підтвердження учасникам, які представляють організації громадянського суспільства, що вже працюють у сферах, пов’язаних з питаннями конференції та відновлення України.

Реєстрація для участі в конференції:https://forms.gle/tayDfC4sLrKKQNKx7

Зареєстровані та відібрані до участі наживо учасники отримають підтвердження з усіма логістичними деталями не пізніше, ніж 27.09.

Крайній термін реєстрації на участь наживо у Києві чи Львові - 26.09 (14:00).

Усі, кого не буде відібрано для участі наживо, зможуть приєднатися до конференції онлайн.  

Просимо звернути увагу на те, що організатори не мають можливості відшкодовувати учасникам вартість проїзду і проживання!

Онлайн-трансляція конференції відбуватиметься на сторінках Міжнародного фонду “Відродження” та партнерів конференції.

У рамках конференції також пройде інтерактивна сесія “Навігатор громадянського суспільства: кроки до завершення війни та після”, яку ISAR Єднання проведе 30 вересня наживо, у Львові. Кількість учасників/учасниць обмежена, участь можлива лише після підтвердження та відбору організаторів заходу. Слідкуйте за оновлення на сторінці ІSAR Єднання у Фейсбук щодо деталей події та зареєструйтесь за посиланням: https://cutt.ly/xCKgyF3

Повна програма усієї конференції та перелік спікерів кожної панелі зʼявляться незабаром! 

Слідкуйте за сторінкою події у Фейсбук: https://fb.me/e/2fdqLOG9W

  

Конференція «Зі стійкості до відновлення» проводиться Міжнародним фондом «Відродження» за підтримки Європейського Союзу, Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерства міжнародних справ Канади та британської допомоги від уряду Великої Британії та у тісній співпраці з Делегацією Європейського Союзу в Україні, Програмою “Долучайся” / АМР США, ІСАР Єднання, Програмою «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!», Антикорупційною ініціативою ЄС, Національним фондом демократії, Національним демократичним інститутом, Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES), Посольством Швеції в Україні, Програмою USAID «Мріємо та діємо», що впроваджується IREX, Фондом Східна Європа та Німецьким фондом Маршалла. 

Висловлені точки зору відображають позицію авторів і не обовʼязково відображають позицію Міжнародного фонду «Відродження», Європейського Союзу, USAID, урядів США, Канади або Великої Британії, Делегації Європейського Союзу в Україні, Програми “Долучайся” / АМР США, ІСАР Єднання, Програмою «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «ВзаємоДія!», Антикорупційної ініціативи ЄС, Національного фонду демократії, Національного демократичного інституту, Міжнародної фундації виборчих систем (IFES), Посольства Швеції в Україні, Програми USAID «Мріємо та діємо», що впроваджується IREX Фонду Східна Європа та Німецького фонду Маршалла.

Контакти

  • https://fb.me/e/2fdqLOG9W

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.