bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що таке партсипативний театр? Як він може згуртувати Вашу громаду?
30.09.2022

06 жовтня 2022 з 19:00 до 20:00 - Ведучою жіночого кола взаємопідтримки виступить Яна Салахова, голова громадської організації “Театр змін”, фасилітаторка та практикиня театру пригноблених, співзасновниця Школи театру пригноблених, незалежна експертка з питань недискримінації, мови ворожнечі та злочинів на грунті ненависті.

 

Тема кола з Яною:  “Що таке партсипативний театр? Як він може згуртувати Вашу громаду?”

Крім обговорення цих питань, Яна також поділиться досвідом емоційної турботи в межах громади або організації, адже саме емоційна турбота є надважливим ресурсом під час війни.

Реєстрація за посиланням.

 
*** Жіночі кола взаємопідтримки - це безпечний простір для жінок різних сфер та професій, де у колі однодумиць можна подискутувати на різноманітні теми, обмінятися досвідом, відновити енергію та відчути підтримку колежанок. 
 
Кожне коло - це 1 годинна онлайн зустріч (60 хв) на платформі Zoom, з Ведучою кола, - жінкою, яка вестиме групу учасниць, ділитиметься своїм професійним досвідом.
 
Роль Ведучої кола - задавати напрямок, ділитися енергією, створювати атмосферу та безпечний простір для участі та рефлексій інших учасниць кола. Ведуча проводить коло на безоплатній основі, поділяючи мету та цінність заходу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.