bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

19 жовтня в Україні вдруге відзначатимуть День відповідальності людини
14.10.2022

Всеукраїнський День відповідальності людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначатиметься щороку 19 жовтня у день народження Богдана Гаврилишина, автора «Декларації відповідальності людини». Метою відзначення поширення цінностей відповідальності в українському суспільстві, а також вшанування пам’яті видатного українця.

З кінця лютого 2022 року наша держава живе в стані повномасштабної війни. Відтоді українське суспільство проходить безліч трансформаційних процесів, учиться взаємодіяти, оперативно реагувати на виклики нової реальності. Відбувається зростання сильної самосвідомої нації, яка попри надскладні часи, дорослішає, мудрішає та розвивається. Відповідальність сьогодні стає фундаментом усіх дій, що спрямовані на боротьбу та перемогу України. Ці дії йдуть від людини до людини і як зернятка соняха, засіюють нашу землю, щоб на ній проростало життя. Саме про життя і про людей, які за нього борються, і є День відповідальності людини.

Далі подано матеріали від Фонду родини Богдана Гаврилишина у вільному доступі, які можна використати у своїх ініціативах із відзначення Дня відповідальності людини, і надихати один одного тримати переможний вектор.

 19 жовтня, у День відповідальності людини, розповідайте про свої ініціативи у соцмережах із хештегами #ДеньВідповідальності #HumanResponsibilityDay #я_відповідальність та позначайте сторінки фонду.

Відповідальність за близьких, за себе, за свою родину і країну у кожній нашій дії. Росте і примножується, а значить переможемо!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.