bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розміновуй життя: Responsibility Award 2022 від Фонду родини Богдана Гаврилишина
14.10.2022

 
Фонд родини Богдана Гаврилишина роками поширює цінності відповідальності в українському суспільстві через Декларацію відповідальності людини, #ResponsibleTalks, Марафон відповідальності людини та ін. У 2021 році цей напрям нашої діяльності вийшов на національний рівень – Верховна Рада України підтримала ініціативу фонду і встановила Всеукраїнський день відповідальності людини зі щорічним його відзначенням 19 жовтня, у день народження видатного українця Богдана Гаврилишина.
 
На відзначенні першого Дня відповідальності людини фонд започаткував щорічну премію Responsibility Award. У 2021 році нагороду вручали організаціям громадянського суспільства, діяльність яких пов’язана з одним або кількома пунктами Декларації відповідальності людини. Переможцями Responsibility Award у 2021 році стали: “Повернись живим”, “Будуємо Україну Разом” та “Друзі спільноти святого Егідія”.
 
З кінця лютого 2022 року наша держава живе в стані повномасштабної війни. Відповідальність сьогодні стає фундаментом усіх дій, що спрямовані на боротьбу та перемогу України. Премія передбачає вибір і нагородження переможців, але в часі війни Фонд родини Богдана Гаврилишина не організовує конкурсний відбір. Адже сьогодні кожен громадянин нашої держави, організація, ініціатива, які діють заради України, є прикладом відповідальної поведінки. Ми вдячні за це. Ми пишаємось.
 
Щоб виявити цю вдячність Фонд родини Богдана Гаврилишина використає призовий фонд Responsibility Award 2022 на розмінування, а саме на закупівлю рятувальникам спеціального устаткування — широкоформатних металошукачів та саперних сумок. Віримо, що життя відродиться в кожному куточку України. Люди зможуть відновити свої домівки, улюблені кав’ярні, музеї, зможуть вчитися, мріяти, діяти в безпеці. Зараз триває донаповнення “кошика” премії партнерськими та персональними донатами.
 
Більше інформації на сайті премії: https://responsibility-award.com/
Відеоролик кампанії: https://youtu.be/8gb4FHaluLg
Для персональних донатів: https://send.monobank.ua/jar/3Xu6qjtFrz
 
 
 
 
 
 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.