bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Регіональний дебатний турнір з політичних реформ (Дніпро)
15.10.2022

Інститут «Республіка» та Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» оголошують прийом заявок для участі у Регіональному дебатному турнірі з політичних реформ у Дніпрі. На переможців чекають цінні призи.

 

Запрошуємо студентів закладів вищої освіти Дніпра, Кривого Рогу, Кам`янського, Нікополя, Павлограда взяти участь у регіональному дебатному турнірі та позмагатися за цінні призи. Такі заходи допомагають розвинути комунікативні навички, розширюють світогляд, формують навички красномовства та вчать нестандартно мислити.

ЩО: Регіональний дебатний турнір з політичних реформ

ДЕ: онлайн на платформі Zoom

ДЛЯ КОГО: студенти з Дніпропетровської області

КОЛИ: 22 жовтня (субота)

ЧАС: 10:00 – 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

Дебати – це інтелектуальна гра, яка розвиває критичне та аналітичне мислення шляхом дискусії навколо однієї теми. По всьому світу дебати використовують для розвитку культури ведення дискусії та розвитку демократичних цінностей. Саме дебати допомагають розвиватися громадянському середовищу і вчать ухвалювати раціональні виважені рішення. Окрім того, завдяки дебатам розвивається культура публічних дискусій, толерантне відношення до опонентів, а також – формуються навички аргументованого переконання.

Мета дебатів – проведення публічної дискусії молоді щодо обговорення актуальних проблем політичного розвитку України через розвиток навичок ораторської майстерності, аргументації своїх виступів, етики дебатування та занурення у політичні реформи.

Вже 6 років поспіль активна молодь бере участь у національних дебатах з політичних реформ і отримує цікаві призи та визнання. Цьогоріч дебатні турніри відбудуться у щонайменше 25 містах України за форматом британських парламентських дебатів.

 

У Дніпрі регіональний дебатний турнір пройде 22 жовтня 2022 року (субота).

Теми дебатів: громадянські права, відновлення України, цензура у медіа, судова реформа.

Для участі у дебатах необхідно:

  1. Заповнити анкету, в якій ви реєструєте команду з 2 гравців. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/FFEcM1PnU9jNqy648
  2. Підготуватись до дебатів своєю командою;
  3. Взяти участь у дебатах і перемогти ;)

Окрім цінних знань та практичних вмінь, команда-переможець турніру свого міста отримає подарункові сертифікати та інші цінні призи від “Активної Громади” та візьме участь у національному дебатному турнірі наприкінці 2022 року.

Бажаємо всім успіху! Нехай перемога буде вашою!

Контактна інформація: Дмитро,  координатор ВІ «Активна Громада» у Дніпрі, e-mail: [email protected], Тел. 050-802-22-89.

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у розв’язанні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.