bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжується прийом заявок на участь у Національному рейтингу «Компас благодійності України»
20.10.2022

Шановні колеги! З початком війни всі ми, хто займається благодійною чи волонтерською діяльністю, задали собі питання: де шукати гроші, бо нові виклики потребують нових масштабніших ресурсів. І багато хто, швидко зорієнтувавшись, вирішив шукати ці гроші за кордоном. Але для цього, зокрема, потрібно залучати нові для нас фандрейзингові та маркетингові інструменти, бо на Заході є свої усталені традиції та правила здійснення доброчинної діяльності, які нам треба знати та дотримуватися.

Саме, виходячи з цього, а також із міркувань вимог внутрішньо української конкуренції за ресурси, Асоціація благодійників України кілька місяців тому започаткувала новий національний проєкт: “Рейтинг «Компас благодійності України». Звичайно, Національний рейтинг «Компас благодійності України» – це не панацея й не чарівна паличка. Але це точно додатковий маркетинговий інструмент, який полегшить комунікацію українського благодійного фонду із потенційним закордонним жертводавцем, дозволить зробити фандрейзингову діяльність фонду більш прозорою та успішною, покаже ефективність роботи організації із залученими коштами. Сертифікація благодійного фонду – це новий галузевий еталон надійності, відповідальності, підзвітності, доброчесності та прозорості у діяльності благодійної організації.

Детальніше  про Національний рейтинг “Компас благодійності України” та умови участі можна прочитати за посиланням.

Нагадуємо, що на минулому тижні, ми оголосили перші результати рейтингу: було сертифіковано 5 перших благодійних фондів

Як податися:

  1. Ознайомитися з умовами участі. Скачати та заповнити Заявку.
  2. Надіслати заявку та відповідні документи на електронну пошту [email protected].
  3. Прокомунікувати з організаторами після обробки заявки.
  4. Отримати Сертифікат Рейтингу (українською та англійською мовами).
  5. Поставити логотип з отриманими зірками на Ваш сайт.

Чекаємо на ваші заявки. Ми відкриті до комунікації та конструктивної критики. У разі запитань, пишіть на [email protected], або телефонуйте: 067 164 04 11.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.