bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нетворкінгова зустріч «Культура в часи війни»
05.12.2022

Команда Платформи MY ART запрошує творчу спільноту та тих, хто працює у сфері культури в Миколаєві взяти участь у нетворкінговій зустрічі «Культура в часи війни» для обміну досвідом та побудови діалогу.
 
Цільова аудиторія: куратори, менеджери культурних проєктів, представники культурних інституцій, митці, засновників нішевих ініціатив та автори художнього контенту.
 
КОЛИ? 8 грудня, четвер, о 19:00 за київським часом
ДЕ? На платформі Zoom
Як взяти участь? Безкоштовно за попередньою реєстрацією https://bit.ly/PROsho10
 
Нетворкінгова зустріч «Культура в часи війни»
 
В умовах війни культура випала із багатьох пріоритетів, де на першому місці зараз потреби армії та подолання гуманітарної кризи. В цих умовах менеджери культурних інституцій змушені швидко адаптуватися до нових реалій, здобувати нові навички роботи, шукати додаткове фінансування та брати участь у грантових конкурсах. Також спостерігаємо відтік кадрів через мобілізацію, релокацію та вимушену міграцію тощо. Деякі культурні менеджери переорієнтували свої сили на волонтерську діяльність та змінили фокус із культурних і мистецьких проєктів на зовсім інші. Водночас міжнародна підтримка України створила нові можливості для культурного сектору.
 
Під час зустрічі разом обговоримо зміни, які відбулися в культурно-мистецькому та креативному секторах через повномасштабне вторгнення. А ще — про виклики, тенденції та нові можливості, що постали перед представниками спільноти після 24 лютого.
 
Збираємо у дружньому колі миколаївців: і тих, що залишилися, і тих, що були змушені виїхати у безпечне місце.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.