bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українська молодь зможе запланувати власну кар’єру на 2023 під час челендж-марафону від Сareer Hub
08.12.2022

Марафон “Заряджай увр’єру” допоможе молоді вийти зі стану апатії та створити кар’єрний план розвитку, який надихатиме весь наступний рік. Марафон пройде з 12 до 21 грудня через платформу Телеграм-боту Career Hub Bot. Реєстрація відкрита!

Партнер: Міністерство молоді та спорту України.

Серед життєвих пріоритетів української молоді кар’єра традиційно займає третє місце після здоров’я і сімейного щастя. Але в умовах війни, через невизначеність, молоді може бути досить складно планувати кар’єру і часто доводиться “пливти по течії” і опиратися на ситуативні можливості. Це також має і внутрішні причини: з одного боку, молодь не володіє інструментами планування кар’єри, але з іншого - на кар’єру  впливає стрес і прокрастинація.

В результаті військової агресії та бомбардування рф по цивільній інфраструктурі та енергосистемі України в листопаді 2022 року, значна частина території країни залишилась без електромережі та стабільного інтернет з’єднання, що значно знизило спроможність цільової аудиторії переглядати та долучатись до заходів, що передбачають наявність стабільного та швидкісного інтернет-з’єднання. 

Сareer Hub знайшли ефективне і зовсім ненудне рішення як допомогти молоді продуктивно зустріти 2023  - упродовж 10 днів разом зі спільнотою молоді Career Hub кожен/на зможе прокачати свої навички планування: поставити амбітну SMART-ціль, оцінити себе та свої можливості і побудувати кар’єрний план на весь переможний 2023!

Реєстрація на челендж-марафон проходить через Телеграм-бот (https://t.me/CareerHubBot) у розділі “Наближчі заходи”. 

Щодня учасники отримуватимуть поради та міні-завдання, а за результатами 10 днів Марафону серед учасників та учасниць, які виконають всі завдання челенджу, буде розіграно 9 корисних призів: 3 потужні павербанки та 3 планери Career Hub на 2023 рік, а головне 3 сертифікати на консультацію від кар’єрної консультантки та експертки з профорієнтації Альони Федько (https://www.instagram.com/alyona.fedko),


CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» - експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Career Hub– експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. Діяльність Сareer Hub підтримується програмою USAID “Мріємо та діємо”.

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.