bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Марафон свідомого бізнесу, як українським жінкам підприємцям запланувати наступний 2023 рік
11.12.2022

Спільнота українських жінок підприємиць UWE Hub запустила марафон свідомого бізнесу, який допоможе жінкам прорефлексувати над результатами 2022 року, в контексті бізнесу і власного розвитку. Також зрозуміти, як швидко адаптуватись до змін, помріяти та по планувати наступний рік в умовах невизначеності. 

Марафон проходитиме з 12 до 22 грудня у Телеграм каналі UWE Hub (Ukrainian women enterprenirship hub). Долучитися може кожна, хто має свій бізнес, ідею чи лише планує розпочати, за лінком: https://t.me/+pSrs8b36WkdhODky  

Щодня у Телеграм каналі учасниці отримуватимуть поради та мінізавдання, які допоможуть їм краще проаналізувати рік з точки зору бізнесу та свого особистого розвитку. За результатами 10 днів Марафону всі учасниці, які виконають всі завдання, отримають закриту групову консультацію з бізнес-коучем Іриною Золотаревич.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» - експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проєкти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

UWE_hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub) - це глобальна спільнота українських свідомих жінок-підприємиць, об’єднаних в локальні мережі, які зацікавлені у розвитку власної справи, а також небайдужі до розвитку бізнесу стейкхолдери. 

Instagram LinkedIN Facebook 

Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.