bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація посібника «Долаючи дискримінацію», 20 грудня о 18.00, онлайн
18.12.2022

Інкубатор демократичних ініціатив запрошує вас взяти участь в онлайн презентації посібника «Долаючи дискримінацію: особливості організації та проведення освітніх заходів із запобігання та протидії дискримінації». Захід приурочений до Міжнародного дня солідарності людей, що щорічно відзначається 20 грудня. Ми віримо, що солідарність – це, зокрема, шлях до запобігання та протидії дискримінації у світі.

Коли?

20 грудня 2022 року, 18.00 за київським часом (Київ, Кишинів: 18.00; Мінськ: 19:00; Баку, Єреван, Тбілісі: 20.00). Тривалість – 60 хв.

Де?

Онлайн зустріч на платформі Zoom.

Кого запрошуємо?

Усіх зацікавлених у темі людей з країн Східного партнерства, а особливо тих, хто працює у сфері громадянської освіти. Робочі мови – українська, білоруська, англійська. За потреби будемо підтримувати та перекладати одне одному.

Навіщо?

  • •  Зможете перші побачити посібник «Долаючи дискримінацію: особливості організації та проведення освітніх заходів із запобігання та протидії дискримінації».
  • •  Зможете у неформальній атмосфері поспілкуватись з авторами та авторками посібника на тематику протидії та запобігання дискримінації, організації та проведення освітніх заходів.
  • У неформальній атмосфері заведете корисні контакти з акторами громадянської освіти з країн Східного партнерства.

Хто буде?

Модератори презентації:

Назарій Боярський, громадська організація «Інкубатор демократичних ініціатив», член Тренерського пулу Ради Європи, незалежний експерт Мережі громадянської освіти Східної Європи (EENCE), експерт Коаліції з протидії дискримінації в Україні, співавтор та співредактор посібника «Долаючи дискримінацію: особливості організації та проведення освітніх заходів із запобігання та протидії дискримінації».

Хельга Мельник, психологиня, членкиня правління Східноєвропейської Асоціації громадянської освіти (EENCE), співредакторка посібника «Долаючи дискримінацію: особливості організації та проведення освітніх заходів із запобігання та протидії дискримінації».

 

Також до участі запрошені автори та авторки посібника:

Анна Довгопол, гендерна експертка та тренерка.

Анна Ленчовська, психологиня, директорка освітнього центру «TolerSpace», авторка навчальних матеріалів з міжкультурної комунікації та розвитку безпечного простору в школах.

Ганна Довбах, Україна, виконавча директорка Євразійської асоціації зменшення шкоди (EHRA).

Марія Ясеновська, президентка Харківського обласного фонду «Громадська альтернатива».

Святослав Шеремет, координатор політики та законодавства Національного ЛГБТІ-консорціуму України #LGBTI_PRO, національний експерт з питань здоров’я та прав геїв та інших ЧСЧ в Україні.

Валерія Вершиніна, директорка з юридичних питань Charity Foundation Stabilization Support Services.

В’ячеслав Кайгородов, президент некомерційного партнерства «Центр соціальних ініціатив Алтай-ПАРУС».

Вікторія Хриптович, кандидатка психологічних наук, доцентка, спеціалістка з психології адиктивної поведінки, розробниця профілактичних програм.

Яна Салахова, незалежна експертка з питань недискримінації, мови ворожнечі та злочинів на ґрунті ненависті, практикиня театру пригноблених, голова ГО «Театр змін».

Зара Лавчян, президентка неурядової організації «Лабораторія інноваційних освітніх рішень» (Вірменія), членкиня пулу тренерів Ради Європи.

Як взяти участь?

До 20 грудня заповніть коротку анкету: https://forms.gle/qhrbJPEpFfGFgGDC7 Після реєстрації ви отримаєте електронний лист з підтвердженням, що містить інформацію про вхід на платформу.

До зустрічі!

Фейсбук захід зустрічі: https://fb.me/e/579LQerji Приєднуйтесь!

  Онлайн зустріч організується громадською організацією «Інкубатор демократичних ініціатив» (Україна) в межах проєкту «Заохочуючи різноманітність», який реалізується робочою групою Мережі EENCE «Громадянська освіта в роботі з групами, що дискримінуються» за підтримки Федерального агентства з громадянської освіти (Bundeszentrale für politische Bildung / bpb) з допомогою коштів Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

  

Приєднуйтесь до Facebook сторінки Інкубатора демократичних ініціатив:

https://www.facebook.com/DII.Ukraine/

Підписуйтесь на Telegram-канал Інкубатора демократичних ініціатив:

https://t.me/DII_Ukraine

Підписуйтесь на YouTube-канал Інкубатора демократичних ініціатив:

youtube.com/@DII.Ukraine

Підписуйтесь на Instagram-сторінку Інкубатора демократичних ініціатив:

https://www.instagram.com/DII.Ukraine/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.