bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чому демократичне спілкування студентства й уряду щодо реформи системи вищої освіти має припинитись?
18.11.2008

Національний комітет громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» заявляє про припинення усіх можливих форм демократичного спілкування та діалогу щодо реформи системи вищої освіти у частині роботи уряду з майбутніми випускниками та у частині захисту прав української молоді, зокрема, студентства.

13 листопада під час Круглого столу із представниками студентських та молодіжних організацій Міністр освіти і науки Іван Вакарчук привселюдно відмовився від дотримання передвиборчих обіцянок блоку „Наша Україна – Народна самооборона”,  за квотою якої його було включено до складу чинного Кабінету Міністрів. До такої заяви міністра спонукали критичні коментарі присутніх щодо положень проекту нової редакції Закону “Про вищу освіту”, який нещодавно завдяки підпису пана Вакарчука був направлений до Кабінету Міністрів із рекомендацією подати документ на розгляд Верховної Ради. Міністр освіти також привселюдно заявив про те, що підтримує ідею примусових відпрацювань випускників-бюджетників вищих навчальних закладів.

 

Із заявою Національного комітету громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!» можна ознайомитись в додатку.

Контакти

  • Дмитро Сінченко
  • Кіровоградський регіональний комітет Молодіжної Варти
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.