bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фотоконкурс «Єврейські кладовища”
06.02.2023

В конкурсі можуть взяти участь студенти вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю “Мистецтво/Фотографія” та суміжними спеціальностями, або студенти, які займаються фотографією, як хобі.

Конкурс є чудовою можливістю для студентів творчо долучитися та виграти до 1000 євро на придбання фото- та відеотехніки. Крім того, ми надаємо студентам можливість побачити свої роботи на престижних майданчиках та в інтернеті.

Конкурсні роботи будуть оцінюватися групою з трьох професійних фотографів та кураторів. Десять найкращих фотографій будуть надруковані та розповсюджені у кількох країнах світу.

З усією необхідною інформацією про конкурс можна ознайомитися у додатку, а також за посиланням: https://www.jewishcemeteries.eu/competitions/jewish-cemeteries-photography-competition-for-university-students/

Ми з нетерпінням чекаємо на учасників з Вашого університету, які змагатимуться з однолітками з Грузії, Литви, Молдови, Польщі, Румунії, Словаччини та Угорщини. 

Закликаємо Вас ділитися інформацією щодо конкурсу з відділами, колегами або студентами.

Зверніть увагу: у конкурсі можуть брати участь лише студенти. Професійні фотографи не мають права брати участь у конкурсі.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.