bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Антінея» приїде до студентів Української академії друкарства та Львівського поліграфічного коледжу
18.11.2008

Театр «Антінея» приїжджає до студентів Української академії друкарства та Львівського поліграфічного коледжу

 

Театр «Антінея» було створено у 2001 році. «Антінею» не одноразово запрошували на міжнародні фестивалі до Києва, де він став лауреатом у номінаціях «Найкраще філософське осмислення теми» (у 2005 році) та «Найкраща ансамблева робота» (у 2007 році).

Театр відрізняється від інших театрів по-перше, тією метою, з якою він був створений, а саме – фізична, психологічна та соціальна реабілітація осіб з особливими потребами через мистецтво. Іншою особливістю є техніка «чорного» театру – одна з мало відомих методик, яку не часто використовують у професійних театрах. Вона полягає у створенні особливого візуального ефекту, гри кольорів та форм, гармонійно поєднаної зі звуковим супроводом. Все дійство проходить виключно під музику, без діалогів. Всі емоції, виявляються за допомогою кольорів та рухів тканин, предметів, окремих образів, які символізують постаті людей чи інших істот.

Окрім театру «Антінея», головний режисер Віра Богданівна Войтюк координує проект «Непротоптана стежина». Це благодійна організація, яка розвиває творчий рух людей з обмеженими можливостями, які через систематичну організацію та участь у мистецьких заходах мають можливість розвивати свою особистість та здібності не лише в театральному мистецтві, а й в образотворчому.

Щиро запрошуємо всіх небайдужих прийти, цим самим виявити свою небайдужість до талановитої молоді з особливими потребами, дати їй можливість почуватись більш впевнено у житті. Вхід вільний.

Організатори: Студентська Рада УАД

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.